Manchester United

Súlyos büntetést kapott Mourinho fenegyereke

Az angol szövetség három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Marouane Fellainit,amiért csütörtökön lefejelte Sergio Agüerót.

fotó: espn.com

Gól nélküli döntetlennel végződött csütörtökön a Manchester City - Manchester United városi rangadó a Premier League-ben, ami kétségtelenül a Vörös Ördögök számára volt kedvezőbb eredmény. José Mourinho azonban morcos lehet, hiszen elveszítette egyik kedvencét, a belga Marouane Fellainit. A renitens középpályás a meccs 84. percében szólalkozott össze Sergio Agüeróval, majd a kakaskodás során meg is fejelte az argentin támadót, amiért a játékvezető azonnali piros lappal kiállította. 

A manchesteri klub honlapjának beszámolója szerint a belgát három mérkőzésre tiltotta el az angol szövetség, emellett pedig írásbeli figyelmeztetésben is részesítették.

A döntés értelmében Fellaini a Swansea, az Arsenal és a Tottenham Hotspur elleni bajnokikon nem játszhat a bajnokság ötödik helyén álló manchesteri együttesben, vagyis igen fontos ütközetekről kénytelen lemaradni. A United jelenleg egy pont hátrányban van a BL-indulást érő negyedik helytől, legközelebb vasárnap, a Swansea ellen léphet közelebb a céljai eléréséhez.

[2252524] 2017-04-30 13:00:00 Manchester United - Swanseax;

Tippelj a meccsre a Tippkirályban!