Sportfogadás

Ha az ellenségre fogadsz, megszívod!

Ha egy gigantikus kötés óriási nyereményét az ősi rivális csapat viszi el, duplán mérges lehetsz.

Egy átlag Liverpool-fanatikusnak aligha kell külön okokat keresnie, hogy gyűlölje a városi rivális Evertont. Ám ha Colin Wildernek hívnak és 2 fontra nyerhetnél 52 ezret egy 20-as kötéssel, amelyet végül csak az utált csapat visz el, akkor alighanem mindent megteszel, hogy a világ összes kék mezét a földdel tedd egyenlővé.

A bártulajdonos Colin gondolt egy merészet és még április közepén játszott meg egy 20-as kötést, amelyen 20 csapat győzelmét játszotta meg. Az angol és skót meccsekből álló szelvény 2 fontra 52 ezret hozott volna, ha az Everton legyőzi a West Ham Unitedet, ám ezen a mérkőzésen végül nem esett gól.

A fogadó egyébként abból a szempontból nem vágta óriási fába a fejszéjét, hogy a legnagyobb szorzója csupán 2,1 volt, balszerencséjére azonban ez éppen a liverpooliak sikere lett volna a WHU ellen.

"Az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy az Everton valahogy megnyeri. Amit akkor, a mérkőzés lefújásának pillanatában mondtam, jobb, ha meg sem ismétlem. De nem keserít el nagyon a dolog, folytatom a stratégiámat. Nem vagyok egy igazán nagy fogadó, de tavaly is nyertem egy tízes kötéssel hatezer fontot. Időm sok van, ráérek ilyen szelvényeket játszani" - nyilatkozta a négyszeres nagypapa.

Az igazsághoz egyébként hozzátartozik, hogy Colin egyáltalán nem utálja az Evertont, mint azt beismerte, gyerekként sokszor ment át az Anfieldről a Goodison Parkba, hogy aztán az ottani cimboráival menjen el sörözni a győztes mérkőzések után.