Sportfogadás

Foci mellett tenisz-kombival is támadunk szombaton

  • Cesc18

Három tipp három különböző tornáról a hétvégi tenisz-szelvényünkön.

Rafael Nadal-Horacio Zeballos
Tipp: Nadal 2-0
Odds:
1.15 @ Tippmixpro

Első helyszín Barcelona, ahol Rafa Nadal ugyanúgy, mint múlt héten Monte-Carlóban, a 10. bajnoki címéért küzd. Egyelőre még megszorongatni sem tudták, Hyeon Chung egy szett erejéig volt ellenfél, de a rövidítésben már esélyt sem adott neki a mallorcai salakkirály (7-1). Várhatóan a meglepetésembernek, az argentin Horacio Zeballosnak sem sok babér terem. Annak ellenére, hogy szép emlékei vannak Nadalról, tudniillik a 2013-as Vina del Mar-i döntőben legyőzte a spanyolt. Ebből persze messzemenő következtetést nem kell levonni, arra a tornára ugyanis úgy érkezett Rafa, hogy előtte nyolc hónapot hagyott ki. Most egy teljesen más Nadalt láthatunk, aki a salakszezon első meccsén veszítettet egy szettet, azóta viszont mindenkit 2-0-ra vert. 

Lucas Pouille-Paolo Lorenzi
Tipp: Pouille
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A következő helyszín Budapest, ahol ezt a meccset nyugodtan kikiálthatjuk előrehozott döntőként, hiszen a másik ágon két nem kiemelt játékos küzd az elődöntőben. Pouille és Lorenzi múlt héten Monacóban is egymásba botlott, akkor a francia nagyon simán, 6-2, 6-4-re győzött. Az olasznak nem a legjobb match-up az első kiemelt gall, ugyanis nincs túl nagy ütőereje, Pouille pedig a pörgetésekkel jól megbirkózik. Ettől még lehet ez egy szorosabb meccs, ha Lorenzi kimagaslót tud nyújtani fogadóként, de a döntőbe véleményünk szerint a francia jut be, aki komolyabb játékerőt képvisel. 

Elina Svitolina-Jana Cepelova
Tipp: Svitolina
Odds: 
1.20 @ Tippmixpro

Legvégül Isztambulba látogatunk a harmadik tippért. Svitolina kiemelkedik a versenyben lévő játékosok közül, neki ezt a tornát innentől illene behúznia. Nem salakon tartjuk a legveszélyesebbnek, de nyert ő már tornát ezen a borításon is. Kicsit döcögősen indult számára a verseny, de az előző két körben már nagyon magabiztos győzelmeket aratott. Nem kellene, hogy gondot okozzon számára Cepelova sem, akinél alapból jobb, salakon pedig pláne minőségibb teniszt tud nyújtani, mint a szlovák. 

hatharom.com
Rafael Nadal-Horacio Zeballos Nadal 2-0
Lucas Pouille-Paolo Lorenzi Pouille
Elina Svitolina-Jana Cepelova Svitolina
@ 1.73