Férfi kézi BL

A világ legjobbjai ellen játszik a Szeged

A Szeged a PSG-t látja vendégül vasárnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Kőkemény csata vár a szegedi csapatra vasárnap.

Vereséggel hangolt a MOL-Pick Szeged a vasárnapi, PSG elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésére. Juan Carlos Pastor tanítványai ráadásul igen szerencsétlenül veszítették el a Magyar Kupa fináléját az ősi rivális Veszprémmel szemben, hiszen időn túli hetessel maradtak alul. 

1x2    
Szeged Döntetlen PSG
3.65 10.25 1.30

Nem várja tehát túl jó előjellel a világ egyik legerősebb együttesét a Szeged, de mivel profi kézilabdázókról beszélünk, így a kékeknek már túl kellett tenniük magukat a múlt heti vereségen. Ami muszáj is, hiszen a franciák megannyi világsztárral a soraikban érkeznek Magyarországra, elég csak a Karabatic testvérek, Thierry Omeyer, Mikkel Hansen, Daniel Narcisse vagy Uwe Gensheimer nevét megemlíteni. A vendégek ráadásul jó formában vannak, utolsó hat térmérkőzésüket zsinórban megnyerték, s arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Veszprémet például oda-vissza verték a Bajnokok Ligájában.

Ugyanakkor jó hír a hazaik számára, hogy a betegeskedő Bánhidi Bence és az izomhúzódással bajlódó Szergej Gorbok is felépült, mindketten teljes értékű munkát végeznek, vagyis valamennyi játékosa harcra készen áll Juan Carlos Pastor mesternek. Ami jó hír, hiszen senki sem hiányozhat az évad egyik legkeményebb meccséről, főleg, hogy a párharc tétje a kölni Final Fourban való részvétel.

"Nem volt könnyű túltenni magam a debreceni MK-vereségen, még most is sokszor eszembe jut, milyen picin múlott, hogy ne mi ünnepeljünk. Félre kell tenni ezt, és csak a Paris SG-re szabad koncentrálni. Az biztos, hogy olyan hibákat, amiket a Veszprém ellen az első félidőben vétettünk, nem engedhetünk meg a PSG ellen. Csakis precízen, okosan, minden taktikai utasítást betartva lehet esélyünk, mert a célunk, hogy nyerjünk itthon" - mondta Balogh Zsolt, a hazaiak játékosa a pickhandball.hu-nak.

A két csapat a BL-ben még nem találkozott egymással, korábban, a 1997-1998-as idényben a City Kupában nézet farkasszemet egymással a két alakulat, akkor a szegediek örülhettek a két mérkőzés alapján. Akkor a magyar, most viszont a francia csapat az esélyesebb, hiszen háromesélyben mindössze 1.30-szoros pénzt kínál a     a PSG-re. A fogadóiroda a hendikep vonalat 3,5-nél, míg a gólok számának határát 56,5-nél húzta meg.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a találkozótól, akkor kattints ide!

A találkozót a Sport 1 TV élőben közvetíti vasárnap 17:00-tól, míg a     élő fogadási lehetőséget kínál a mérkőzésre.