Sportfogadás

Vízi- és kézilabda derbikből húznánk hasznot - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Szolnok-OSC
Tipp: Szolnok
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

A mindent eldöntő csata jön a Szolnok és az OSC együttesei között szombaton, hiszen amely csapat nyer, az jut be a bajnoki fináléba. Erre úgy véljük, hogy Cseh Sándor tanítványainak van nagyobb esélye, akik szerdán is közel jártak ahhoz, hogy kiharcolják a döntőbeli részvételüket, de akkor nem jött össze. Ezúttal viszont egyértelműen nekik áll a zászló, egyrészt ugye a hazai pálya előnye miatt, ahol egy hete 13-10-re verték a fővárosiakat, másrészt pedig azért, mert a Szolnok minőségibb, egységesebb és összeszokottabb csapat, mint az OSC.

Tatabánya-Füchse Berlin
Tipp: Füchse Berlin
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

A Tatabánya idén kétszer játszott már német együttes ellen az EHF-Kupában, s mindkétszer kikapott a Magdeburg ellen. A Magdeburgnál pedig erősebb csapat idén a Füchse Berlin, a fővárosiak ráadásul jó formának örvendnek, egy hete speciel a Bajnokok Ligájában menetelő Flensburgot győzték le két góllal.

Ezeket követően, illetve, hogy óriási, a négyesdöntőbe való jutást a tét, úgy véljük, hogy a Berlin nem hibázik, s már az odavágón előnyt szerez a párharcban.

Szeged-Paris SG
Tipp: Szeged +6,5
Odds:
 1.25 @ Tippmixpro

Noha a Szeged balszerencsés körülmények között bukta el a Magyar Kupa fináléját, s a PSG az egyik legjobb csapat a világon, mégis egy szoros meccsre van kilátás vasárnap. A franciák házon kívül nem úgy teljesítenek, mint hazai pályán, félre értés ne essék, jól játszanak Karabaticék idegenben is, de a BL-ben például csak a Kadetten otthonában nyertek legalább hét góllal. A Pick pedig jól teljesít otthon, az utóbbi években a legnagyobbakat is szoros csatára késztették Juan Carlos Pastor fiai az Újszegedi Sportcsarnokban.

Mivel a pokoli hangulat garantált - minden jegy elfogyott a meccsre -, így akár a bravúr is benne van a pakliban, főleg, hogy oda-visszavágós párharcról beszélünk. Ám szerintünk érdemesebb lehet a szegediekre fogadni pluszos hendikeppel.

hatharom.com
Szolnok-OSC Szolnok
Tatabánya-Füchse Berlin Füchse Berlin
Szeged-Paris SG Szeged +6,5
@ 1.95