NB I

Gólt kaphat a Fradi, nyerhet a Vidi - tippek az NB I-re

Hat forduló maradt még az OTP Bank Liga szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk az ötödiket!

Győzelmi kényszerben a Vidi.hu - Fotó: vidi.hu

MTK-Videoton
Tipp: Videoton
Odds:
TippmixPro@1.85

Győzelmi kényszerben lép pályára szombaton a Videoton, hiszen a Mezőkövesd elleni botlásnak köszönhetően ismét a Honvéd vezeti az NB I-et. A piros-kékek számára nem lesz egyszerű megszerezniük a három pontot, hiszen az MTK a legutóbbi három meccsén nem kapott ki, öt pontot szerzett, s 2-0-s gólarány tud felmutatni ezen intervallum alatt.

Ugyanakkor hiába a veretlenség, Tamási Zsolt fiai játékban meg sem közelítik már azt, amit a tavaszi szezon elején produkáltak például a Diósgyőr vagy a Vasas ellen. Ráadásul a Vidi nagyon masszív idegenben a 2017-es esztendőben, a Fradi, a Paks és a Gyirmót otthonában sem kapott gólt. Arról már nem is beszélve, hogy jelentős minőségbeli különbség van a felek között a székesfehérváriak javára, s mivel a Honvéd az idén jól teljesítő Vasashoz látogat a hétvégén, egy esetleges Vidi-siker esetén akár őrségváltás is történhet az élen, így pedig Henning Bergék győzelmére tippelünk szombaton.

[2295565] 2017-04-22 18:00:00 MTK - Videotonx;

Gyirmót-Ferencváros
Tipp: Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Odds: TippmixPro@1.85

Sokadszorra írjuk már le, ez a Ferencváros teljesen kipukkadt, nem is érdekli már őket az NB I idei szezonja, az év végét, esetlegesen a kupadöntőt várják. A Vasas ellen hiába játszottak az elmúlt hetekhez képest viszonylag normálisa, kikaptak, ez pedig még lejjebb nyomta az amúgy sem fellegekben lévő hangulatot. Persze Gyirmóton sem pezsgőznek ezekben a hetekben, a csapat kiesett, már az NB II-re készülnek.

Mindazonáltal az elmúlt hetekben elfogadható, amit produkál a győri gárda. Pontot szereztek Újpesten, verték az MTK-t, csak balszerencsével kaptak ki Debrecenben és az utolsó nyolc tétmeccsükből hétszer is betaláltak. Simán benne van a pakliban egy Gyirmót-siker, nem véletlenül indult zuhanórepülésnek a hazaiak szorzója, így minimum egy gólra számíthatunk a kiscsapattól.

[2295567] 2017-04-22 18:00:00 Gyirmót - Ferencvárosx;

Mezőkövesd - Újpest
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Odds: TippmixPro@1.75

Tulajdonképpen egyik csapat számára sincs nagyon komoly tétje ennek a találkozónak, hiszen a bennmaradás a gyakorlatban bebiztosítva, míg a dobogós helyek elérése csak elméletben szerezhető meg. Az Újpest a kupabúcsúja óta látványos adok-kapok focit játszik, elöl-hátul gólerős a csapat, a fesztelen játék pedig most is előjöhet a negyedik kerületiektől. A Mezőkövesd ugyan még érdekelt a kupában, ám Tomiszlav Szivics nem szívesen ad fel egyetlen meccset sem, az elmúlt fordulókban szerzett bravúrpontok pedig önbizalmat is kölcsönözhet a csapatnak. A borsodiaknál rengeteg probléma volt a tavasszal, ám sikerült túllendülniük a nehézségeken. Jó kis meccset várunk itt, ahol mindkét oldal beköszönhet legalább egyszer.

[2295566] 2017-04-22 18:00:00 Mezőkövesd Zsóry - Újpestx;
hatharom.com
MTK-Videoton Videoton
Gyirmót-Ferencváros Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem
Mezőkövesd - Újpest Mindkét csapat szerez gólt
@5.99
2017-04-22;212