Olasz foci

A gólokban bízhatunk az olasz rangadón

  • MVB80

Szombat esti rangadó a Serie A-ban, a Fiorentina az Intert fogadja.

Mindkét csapatot nagy pofon érte az előző fordulóban, a Fiorentina hazai pályán ki tudott kapni attól az Empolitól, amely január óta nyeretlen volt, és gólokat is alig szerzett, az Inter pedig hiába vezetett 2-0-ra a milánói derbin, a hosszabbításban kiengedte kezéből a győzelmet.

A mostani meccsen az Inter számára nagyobb a tét, amely négy pontra van az ötödik Atalantától, vagyis van még esélye arra, hogy ősszel az Európa Ligában szerepeljen, míg a firenzeiek nyolcpontos távolságban vannak, úgyhogy számukra az elsődleges cél az, hogy feledtessék az Empoli elleni csúfos kudarcot.

1x2    
Fiorentina Döntetlen Inter
2.55 3.35 2.55

A Fiorentinát irányító Paulo Sousa számára a legnagyobb gondot az okozza, hogy a 14 gólos Kalinic eltiltás miatt nem játszhat, így Bernardeschi és Babacar feladata lesz a gólszerzés. A csapat valamiért ebben a szezonban nem tudja azt a nyílt, sok labdabirtokláson alapuló támadófutballt játszani, mint korábban, amiben talán az is közrejátszhat, hogy a csapat stílusát meghatározó Borja Valero visszafogott teljesítményt nyújt.

Az Internél csak Ansaldinak kell kihagynia a szombat esti meccset, de a társaira nyomasztólag hathat a tudat, hogy négymeccses nyeretlenségi sorozattal utaznak Firenzébe.

Pioli várhatóan ugyanazt a kezdőt dobja csatába, mint a Milan ellen, Icardi lesz a center, akit Candreva, Joao Mario és Perisic támogathat majd.

A három támadó középpályás 18 gólt és 15 gólpasszt tett a közösbe eddig, a 21 gólos Icardi mellett ez a trió tette a legtöbbet azért, hogy menthető legyen a szezon.

Kondogbiának szemmel kell majd tartania Bernardeschit

Az Inter utolsó négy firenzei meccséből hármat is elvesztett, ősszel viszont 4-2-re nyertek a kék-feketék, akik 19 perc alatt elhúztak 3-0-ra.

A két csapat legutóbbi kilenc meccséből nyolcszor összehoztak legalább három gólt a felek, és csak kétszer fordult elő, hogy nem talált be mindkét gárda. Ezekre lesz érdemes lesz odafigyelnie annak, aki fogadásra adja fejét a találkozót illetően.

[2319970] 2017-04-22 20:45:00 Fiorentina - Interx;
2017-04-22;55
2017-04-23;55
2017-04-24;55
211987