La Liga

A fogadók a Barcelonát favorizálják a Clásicón

megosztom

Egyelőre a Barcelonára érkezett be a tippek nagyobb része a vasárnapi csúcsderbin.

Alig két és fél nap múlva pont kerülhet a La Liga végére, amennyiben a Real Madrid hazai pályán legyőzi a Barcelonát az El Clásicón, szinte biztosan kijelenthetjük, hogy bajnok a fővárosi alakulat. Lionel Messiék a BL-kudarcot követően tehát már az utolsó szalmaszálba kapaszkodnának a Bernabeúban, ám a fogadóirodák szerint egyértelműen a Zinedine Zidane csapata a mérkőzés esélyese.

Az elmúlt években csupán a 2014-es, Barcelona által megnyert derbin fogadhattunk hasonlóan alacsony oddson a Blancókra hazai pályán, akkor nagyjából 2.15-ért adták a Madrid sikerét a fogadóirodák.
   
Real Madrid Döntetlen Barcelona
2.05 3.70 3.10

A vasárnap sorra kerülő derbin jelenleg 2.05-ért nyerethetjük a Real Madridot, míg a    -n a Barcelona sikere 3.10-szeres pénzt fizetne. A magyar állami fogadóiroda szorzói megegyeznek a nemzetközi átlaggal, külföldön a Madridra kínált legmagasabb odds 2.18, míg a vendégekre 3.35 a tetőpont.

Ami a heti "BL-élményeket" illeti, aligha meglepetés bárki számára, hogy azt követően, hogy a Real Madrid kiverte a sorozat topfavoritját, a Bayern Münchent, míg a Juventus kapott gól nélkül ütötte ki a Barcelonát, a fővárosiak szorzója csökkent néhány századot, míg a Barcelonáé nőtt.

A Tippkirályban dupla pontért tippelhetsz az El Clásicóra!

Hogy a magyar fogadók miként látják az esélyeket, arról majd vasárnap értekezünk, ám a nemzetközi piacon egyelőre a Barcelona sikerére fogad a többség (44.83%), míg valamivel kevesebben favorizálják a Real Madrid győzelmét (41.38%). Talán nem is meglepő, hogy a döntetlenre alig 13% mert tippelni, Madridban bajnokin ugyanis 2011 óta nem remiztek a felek, azóta háromszor a Barcelona, kétszer pedig a Real Madrid örülhetett.

[2300832] 2017-04-23 20:45:00 Real Madrid - Barcelonax;
211384
megosztom