Tipp

Ha a sorozatok rabja vagy, ez a te tipped!

A belga Romelu Lukaku nagyon szeret a West Ham United ellen játszani. Használjuk ki ezt szombat délután.

Parádés szezonja van Romelu Lukakunak, az Everton támadójának. A belga gólvágó harcban van a Premier League aranycipőjéért, amelyet minden bizonnyal be is húz, ha ilyen ütemben termeli tovább a gólokat - az utolsó tíz bajnokiján tizenkét találat fűződik Lukaku nevéhez. Ráadásul az Evertonnak most a belga gólvágó kedvenc ellenfele következik, így a gól szinte garantált.

Lukakunak egyértelműen kedvenc ellenfele a West Ham United, a Kalapácsosok ellen az utolsó kilenc mérkőzésén mindig betalált!

Az Evertonnak ráadásul nagyon kellenek a pontok, ha jövőre szeretne az Európa Ligában indulni és bizony nem is tűnik elérhetetlennek az ötödik hely számára, ám köszönhetően elsősorban a gyér idegenbeli teljesítménynek, igencsak iparkodniuk kell a liverpooliaknak.

Az ellenfél viszont már a szezon végét várja, miután a Kalapácsosok zsinórban hét meccsen maradtak nyeretlenek, a Swansea-t végre sikerült legyőzniük, ám a hétvégén a Sunderland ellen ikszeltek Slaven Bilic tanítványai.

Egyértelmű, hogy a tét és a forma okán a mérkőzés esélyese az Everton, ráadásul a Goodison Park legénységének jól is megy a WHU ellen, az utolsó 17 mérkőzésükön mindig betaláltak a kékek, összesen 33-szor.

A papírforma szerint az Everton tehát behúzza a mérkőzést, méghozzá néhány Lukaku-góllal fűszerezve.

hatharom.com
Romelu Lukaku gólt szerez
Odds: 1.87
Eddig éri meg: 1.75
Tét: 4/10
[2252521] 2017-04-22 16:00:00 West Ham United - Evertonx;