Bajnokok Ligája

Kassai mellett itt az újabb katasztrófa a Bayernnek

Manuel Neuer súlyosabb lábsérülést szenvedett a Real Madrid ellen, így véget is érhet a szezonja.

Szerda este 4-2-es vereséget szenvedett a Bayern München a Real Madrid otthonában, ezzel pedig eldőlt, hogy a bajor gárda idén nem kerül a legjobb négy közé a legrangosabb kupasorozatban. Mint arról mi is beszámoltunk, a találkozó nem múlt el balhé nélkül, hiszen Kassai Viktor ítéleteivel erőteljesen befolyásolta a mérkőzés alakulását. A kérdéses játékvezetés mellett a Bayern Münchennek Manuel Neuer lábsérülése miatt is fájhat a feje, a világbajnok kapus lehet, hogy az egész idényre harcképtelenné vált.

A bajorok kapusa Cristiano Ronaldo harmadik találatánál sérült meg, a videón lehet is látni, hogy a portugál klasszis Marcelo passza után a védés megkísérlése közben elbotlik, majd a földre rogy. Neuer a mérkőzést követően csak mankókkal tudott járni.

A találkozó után Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München CEO-ja nyilatkozott a Bildnek, aki azt mondta, vélhetően nyolc hetet kell majd kihagynia a kapusnak, amely a szezon végét jelentené számára, valamint könnyen lehet, hogy a június közepén rajtoló Konföderációs Kupán sem számíthatna portására Joachim Löw. "Elképesztően mérges vagyok, hogy Neuer egy lesgólnál sérült meg. Egyszerűen megloptak minket" - fakadt ki Rummenigge a napilapban.

Habár Neuer kiválása aligha jó hír a bajor szurkolóknak, tulajdonképpen a kapus csak egy vagy két  fontos mérkőzésről fog igazán hiányozni, a Dortmund elleni kupaelődöntőről és az esetleges május végi fináléról. A Bayern München bajnoki címe egyébként egyáltalán nem forog veszélyben, öt találkozóval az idény vége előtt Lewandowskiék nyolc ponttal vezetik a Bundesligát.

A Német Kupa elődöntőinek szorzói
   
  1 x 2
Mönchengladbach-Frankfurt 1.90 3.25 3.70
Bayern München-Borussia Dortmund 1.50 4.00 5.00
[2476772] 2017-04-18 20:45:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;