Bajnokok Ligája

Tényleg ennyire egyértelmű az esti Real-Bayern?

2-1-es Real Madrid előnyről folytatódik a címvédő és a német bajnok negyeddöntője. A magyar fogadók többsége hazai sikert vár kedden este.

Cristiano Ronaldo duplájával a Real Madrid 2-1-re megnyerte a németországi odavágót, így Zinedine Zidane együttese igen kedvező helyzetből várhatja a kedd esti visszavágót. A királyi gárda hazai környezetben mindössze egy mérkőzését bukott el ebben a szezonban, így komoly esélye van a továbbjutásra, ráadásul a Bayern München ellen legutolsó 5 hazai mérkőzését megnyerte a Bajnokok Ligájában.

1x2    
Real Madrid Döntetlen Bayern München
2.30 3.65 2.70

Ennek ellenére a fogadóirodák nem írják le a Bayern Münchent, hiszen a háromesélyben kínált szorzók közel vannak egymáshoz, a hazai siker és a vendég győzelem is bőven kettes odds felett fizet.

fotó: tippmixpro.hu

A   -n közzétett statisztika szerint viszont a fogadók többsége nem ennyire bizonytalan, a magyar játékosok 69 százaléka ugyanis Real Madrid-győzelemre fogadott és csupán 12 százalék gondolta úgy, hogy a bajorok megnyerik a meccset a Bernabéu-ban. 

A hazai oldalról egyébként Gareth Bale, Raphael Varane és Pepe, míg a vendégeknél Mats Hummels és Javi Martínez hagyja ki a visszavágót, valamint Robert Lewandowski játéka körül is sok a bizonytalanság.

A 20 óra 45 perckor kezdődő mérkőzést az M4sport élőben közvetíti!

[2476772] 2017-04-18 20:45:00 Real Madrid - Bayern Münchenx;