Sportfogadás

Íme, a BL-negyeddöntő visszavágóinak legjobb tippjei!

Kedden és szerdán megrendezésre kerülnek a BL-negyeddöntő visszavágói, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a BL-negyeddöntő visszavágóira, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Leicester-Atlético Madrid
Tipp: Atlético Madrid
Odds:
2.00 @ Tippmixpro

A Leicester nagyot hibázott a hétvégén, amikor is a komplett csapatát vetette be a Crystal Palace otthonában. Ám az sem ért semmit, hiszen Vardyék 53 percig bírták erővel, onnan összeestek, s örülhettek annak, hogy kétgólos előnyről megszerezték az egyik pontot. Arról nem is beszélve, hogy többen kisebb sérülést szenvedtek Londonba, így jó páran nem 100 százalékos állapotban várják a keddi meccset. Az pedig csak hab a tortán, hogy Robert Huth eltiltás, Wes Morgan sérülés miatt biztosan nem lép pályára a visszavágón.

Ami a vendégeket illeti, Diego Simeone félig-meddig vegyes csapatot küldött pályára az Osasuna ellen, ami egy habkönnyű meccs volt, simán nyertek a Matracosok 3-0-ra, még az is belefért az együttesnek, hogy az utolsó két percben két tizenegyest (!) is elhibázzanak.

Mindezek után, illetve figyelembe véve az odavágót egyértelműen az Atlético a mérkőzés esélyese, szerintünk a madridi csapat kettős győzelemmel jut be a Bajnokok Ligája elődöntőjébe.

[2476770] 2017-04-18 20:45:00 Leicester - Atlético Madridx;

Barcelona-Juventus
Tipp: Több, mint 1,5 gól - 1. félidő gólszám
Odds: 
2.00 @ Tippmixpro

A PSG után a Juventus ellen is jókora hátrányból várja a Barcelona a soros visszavágóját a Bajnokok Ligájában. Lionel Messiéknek három gólt kell ledolgozniuk, s mivel a védelmük nem egy életbiztosítás - amit az elmúlt hetekben is bizonyítottak -, így lehet, hogy még a négy rúgott gól sem lesz elég a katalánoknak.

Éppen ezért már az első perctől támadniuk kell, arról nem is beszélve, hogy ez mennyire kedvez a Zebráknak, akik az odavágón is kiváló kontráikkal zilálták szét a barcelonaiak hátsó alakzatát. Egyébiránt Massimiliano Allegri is tudja, hogy egy gólt mindenképp szerezniük kell, hiszen nem játszhatnak úgy a Camp Noúban, mint ahogyan a párizsiak tették, mert annak csak rossz vége lehet. Így pedig mindezeket, illetve az odavágót - a 22. percben már leesett a két gól - figyelembe véve, nem lennénk meglepve, ha ismét legalább két gól születne a felek visszavágóján a félidőig.

[2476773] 2017-04-19 20:45:00 Barcelona - Juventusx;

Monaco-Dortmund
Tipp: Több, mint 1,5 gól - 1. félidő gólszám
Odds: 
1.85 @ Tippmixpro

A terrorcselekménynek köszönhetően nem az eredeti időpontban rendezték a felek első mérkőzését, ami a dortmundi csapatot zavarta meg, s a Monaco 3-2-re tudott nyerni Németországban. Evégett a Borussiának mennie kell előre, hiszen minimum kétszer be kell találni, ha tovább akar jutni.

Erre látunk esélyt, hiszen a BvB az egyik legtámadóbb felfogású csapat Európában, igaz, akkor mit mondjuk a Monacóra? A franciák már-már emberfelettit nyújtanak, hiszen 137 (!) gólt lőttek ezidáig az idei szezonban. Így pedig bőven látunk esélyt arra, hogy a 45. percig kétszer betaláljanak a felek, ami egyébként az odavágón úgy is összejött, hogy Fabinho a 17. minutumban büntetőt hibázott...

[2476771] 2017-04-19 20:45:00 Monaco - Borussia Dortmundx;
hatharom.com
Leicester-Atlético Madrid Atlético Madrid
Barcelona-Juventus Több, mint 1,5 gól - 1. félidő gólszám
Monaco-Dortmund Több, mint 1,5 gól - 1. félidő gólszám
@ 7.40