Sportfogadás

Nőkbe fektetjük a pénzünk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

FTC-CSM Bukarest
Tipp: CSM Bukarest +6,5
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Az odavágón öt találattal nyert a román sztárcsapat, igaz, ez a differencia az első és a második félidő végére jött ki, amikorra elfáradt a Fradi. Egyébként szoros meccset vívott a két gárda, s most is valami hasonló várható, ráadásul a Bukarestnek az előny tudatában nem kell rohannia, de a zöld-fehérek sem ronthatnak ajtóstól a házba a mérkőzés elején.

A végjátékban ugyanakkor potyoghatnak a gólok, de mivel nüanszok dönthetnek ide vagy oda, úgy véljük, hogy aligha alakul ki hétgólos különbség a felek között a Fradi javára.

Győr-Metz
Tipp: Győr -2,5
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

A Győr önmagához képest pocsékul játszott Franciaországban az odavágón, gyakorlatilag a kisalföldiek örülhetnek, hogy csak egygólos hátrányból várják a visszavágót. Ám arra a meccsre még rányomta bélyegét az elveszített Magyar Kupa finálé, szombaton viszont már borítékolható, hogy maximális fordulatszámon pörögnek Görbicz Anitáék.

Ezúttal nem fér bele a lazsálás, a mérkőzés elejétől dominálnia kell az ETO-nak, amelyre úgy véljük, hogy reális esély mutatkozik. A Metz egyébként sem túl acélos házon kívül, az idei BL-szezonban komolyabb együttesek ellen nemhogy rendre alulmaradt, de jókora pofonokba nézett bele. Mindezek után úgy véljük, hogy a Győr magabiztosan, szerintünk legalább három góllal győz, s bejut a Bajnokok Ligája Final Fourjába.

Sopron-Győr
Tipp: Sopron
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

Megkezdődnek az elődöntők a női kosárlabda NB I-ben, a Sopron pedig a Győrt fogadja. A zöld-fehérek az alapszakaszban kétszer is legyőzték a soproniakat, azonban ez gyakorlatilag mit sem ér, hiszen a pályaelőny Fegyverneky Zsófiáéknál van. Arról már nem is beszélve, hogy a Sopron a Magyar Kupa elődöntőjében - ami azért komolyabb téttel bírt, mint az alapszakaszbeli ütközetek -, semleges pályán, 78-59-re legyőzte a Győrt két hete, s végül el is hódította a trófeát.

Igaz, az nem volt meglepő, hiszen a zöld-sárgák mindig a szezon végén játszanak a legjobb formában, s ha ezúttal is kijön a két fél közötti minőségbeli különbség, akkor a Sopron minden nehézség nélkül legyőzheti a Győrt.

hatharom.com
FTC-CSM Bukarest CSM Bukarest +6,5
Győr-Metz Győr -2,5
Sopron-Győr Sopron
@ 1.98