Tipp

Ez most a legjobb tipp a Barcelona meccsére!?

A katalánok a Juventus elleni BL-párharc kellős közepén a Sociedaddal vívnak egy igen fontos rangadót. Nem néznek könnyű 90 perc elé Messiék...

A Barcelona a PSG elleni idegenbeli meccs után Torinóban is beleszaladt a késbe, a párizsiak elleni drámai fordítás után azonban hiba lenne leírni a katalán sztárcsapat továbbjutási esélyeit. Luis Enrique együttese egyáltalán nem adta fel a BL-t, így a szombat esti rangadó a Sociedad ellen egy picit háttérbe szorulhat.

Bár odahaza a gránátvörös-kékek igen meggyőzőek, a mostani mérkőzés előtt több jel is arra mutat, hogy izzasztó 90 perc vár a csapatra. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az öltözői hangulat közel sem ideális a Nou Campban, a távozó tréner, mintha már nem lenne olyan motivált, ráadásul több játékos sorsa is a levegőben lóg, miközben sérülések és eltiltások is nehezítik a csapat helyzetét.

Neymar hárommeccses eltiltását tölti, Vidal és Rafinha pedig sérült, de a legfrissebb hírek szerint Javi Mascherano is kihagyhatja a találkozót. Az is elképzelhető, hogy Luis Enrique pihentet majd néhány alapembert, így például Iniesta, Umtiti és Rakitic is csak a padon kezdhet.

[2300825] 2017-04-15 20:45:00 Barcelona - Real Sociedadx;5

A vendég baszkok jelenleg a hatodik helyen állnak a tabellán és óriási harcot vívnak a nemzetközi kupaindulást érő helyekért. A spanyol liga felső felébe tartozó alakulatról van szó, amely bármikor képes lehet borsot törni a nagy hármas orra alá. Bár a spanyol kupa idei kiírásában a katalánok oda-vissza leverték a Sociedadot, a bajnokságban legutóbb két ikszet sikerült elérniük, igaz, mindkét találkozót az Anoetában rendezték meg.

A Nou Campban nem kérdés, hogy a Barcelona az esélyes - ezt mutatja a hazaira kínált szorzó is - ám véleményünk szerint közel lesz egy olyan tükörsima meccs, mint ahogy azt a fogadóirodák várják. A Barcelona mentálisan közel sincs a toppon, óriási a nyomás a játékosok vállán, hiszen ne feledjük, hogy jövő héten jön a Real elleni bajnoki döntőnek is beillő ütközet is. A Sociedad teher nélkül játszhat, hiszen nem ezen a meccsen kell pontokat szereznie, megvan a minőség a csapatban ahhoz, hogy legalább egy gólt berámoljon a hazaiak kapujába.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.70
[2300825] 2017-04-15 20:45:00 Barcelona - Real Sociedadx;