Magyar foci

Piros tojás, fehér nyuszi, ez a kombi most a tuti!

Hét forduló maradt még az OTP Bank Liga NB I, és NB II-es meccsekből válogattunk: a Ferencváros, a Diósgyőr és még a Békéscsaba meccsére is van tippünk.szezonjából, a hátralévő játéknapokra pedig összeállítunk egy-egy kombinációs szelvényt a hétvégi kiadások fedezésére. Lássuk a harmadikat!

Gólokat várunk az FTC szombati bajnokiján. - Fotó: facebook.com/pg/fradi.hu

FTC-Vasas
Tipp: Több, mint 2,5 gól
Odds:
TippmixPro@1.75

Reális esélye egyik félnek sincs már az aranyéremre, így gyakorlatilag a bronzéremről dönt a csapatok szombati csatája. Sőt, mind a Vasasnak, mind a Fradinak hátrafelé is kell tekintgetnie, mivel a Paks nagyon jön fel - szerdán a IX. kerületieket győzte le simán, 3-1-re a tolnai alakulat -, így győzelmi kényszerben lépnek pályára szombaton a gárdák.

Az angyalföldiek is vereséggel hangoltak a hétvégi rangadóra, a piros-kékek az Újpesttől kaptak ki, igaz, az nem volt annyira meglepő, hiszen nagyon sok alapemberére nem számíthatott Michael Oenning mester. Ezúttal viszont már jó páran a fedélzeten lesznek, így a vendégek ismét borsot törhetnek a zöld-fehérek orra alá. Merthogy a szezon során eddig kétszer találkoztak a felek, s a Vasas négy pontot szerzett ezen ütközeteken, hiszen 2-1-re nyerni tudott a Gorupama Arénában, míg a Bozsik Stadionban 2-2-re végeztek az együttesek.

Mindkét csapat győzelemmel kalkulál a hétvégén, hiszen az iksz egyik félnek sem jó. Ebből, illetve a felek korábbi egymás elleni eredményeiből kiindulva - a gárdák utolsó négy közös meccsén ült ez a tipp -, úgy véljük, hogy nagy esély mutatkozik arra, hogy a két csapat szombati meccsén legalább három találat szülessen.

[2295558] 2017-04-15 18:00:00 Ferencváros - Vasasx;

Haladás - Diógyőr
Tipp: Döntetlen vagy Diósgyőr
Odds: TippmixPro@1.72

Bódog Tamás irányításával megtáltosodott a Diósgyőr, amely az elmúlt három fordulóban 7 pontot szerzett, holott az ellenfelek között volt a Honvéd, a Fradi és az Újpest is. A miskolciak új taktikai hadrendje meglepően jól hasít a mennyeiben, így az utóbbi hetekben igen tompa formát mutató Haladás ellen is jók lehetnek legalább az egyik pontra. Mészöly Géza csapata hektikusan teljesít a tavasszal, hol négyet rúg a Mezőkövesdnek, hol pedig 180 percen keresztül képtelen a kapuba találni. A Haladásra nem jellemző, hogy irányítaná a meccseit, többnyire a kontrák jelentik a legfőbb fegyverét, így a DVTK számára most egy új feladat következik, hiszen ezúttal neki kell majd dominálni. A lendület azonban mindenképpen a vendégek mellett szól, Bódog Tamás felkészültsége pedig garancia lehet az újabb pontszerzésre.

[2295563] 2017-04-15 18:00:00 Haladás - Diósgyőrx;

Cigánd-Békéscsaba
Tipp: Békéscsaba
Odds: TippmixPro@1.80

Úgy tűnik, villámgyorsan beérett Boér Gábor munkája a Békéscsabánál, a viharsarki együttes villámléptekben gyűjtögeti a pontjait. A hétközi fordulóban a SZEOL ellen tudtak nyerni, előtte a Kozármisleny esett áldozatául Spitzmülleréknek, most pedig a harmadik, kiesés ellen küzdő csapat következik, a Cigánd.

Szénay Péter csapata mostanra gyakorlatilag elkönyvelhette a kiesést, hat pont választja el őket a 17. helytől, ám a formájuk nagyon gyenge. A 2017-es évkezdet óta kilenc meccsen öt pontot szereztek úgy, hogy nyerniük egyszer sem sikerült és gólt is csak hármat lőttek. Hazai pályán is kilátástalan a teljesítményük, 14 meccsen már nyolcszor kikaptak, a 26 kapott gól pedig a legtöbb az NB II-ben.

Ősszel a Kórház utcában 1-0-ra tudott nyerni a Békéscsaba, és mi most is arra tippelünk, hogy folytatódik a győzelmi széria, még mélyebbre taszítva ezzel a cigándi gárdát.

hatharom.com
FTC-Vasas Több, mint 2,5 gól
Haladás - Diósgyőr Döntetlen vagy Diósgyőr
Cigánd-Békéscsaba Békéscsaba
@5.41
2017-04-15;212