Átigazolás

Itt a legbiztosabb jel a Real-támadó távozására

A jelek szerint minden szereplő hajlana arra, hogy a Chelsea nyáron megvásárolja a Real Madrid támadóját.

Noha az egyik brit bukmékernél még igen magas, 4.50-szeres pénzért fogadhatunk arra, hogy Álvaro Morata a következő szezont már a Chelsea-nél kezdi meg, úgy tűnik, a spanyol támadó végre megvalósítja álmát és együtt dolgozhat majd Antonio Contéval.

Az ügyről a spanyol Diario Gol számolt be, amely kiemeli, Morata - annak ellenére, hogy a Real Madrid nyáron visszahozta őt a Juventustól - nemigen tudott megragadni Zinedine Zidane csapatában, a bajnokságban például 20 meccsen 956 perc jutott neki. Igaz, gólátlaga kiváló, hiszen 87 percenként betalál a La Ligában, ráadásul a Blancók hívei is inkább őt követelik a csapatba, mintsem Karim Benzemát.

"Sajnálom, hogy soha nem dolgozhattam együtt Antonio Contéval, pedig ő igazolt le engem a Juventushoz. Bízik bennem és számított rám, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb együtt is fogunk dolgozni. Egyelőre nem tudok sokat a jövőmről, de szeretnék többet játszani. Jól érzem magam Madridban, Olaszországot is nagyon szerettem, de ha egyszer ismét távozom Spanyolországból, biztos vagyok benne, hogy a Premier League-be igazolok"- célozgatott kendőzetlenül a jövőjét illetően a héten Morata.

A Diario Gol szerint a pletykák olyannyira megalapozottak, hogy Morata hamarosan kérni fogja Florentino Pérezt, hogy engedjék el őt Londonba, a 24 éves játékos barátnője pedig állítólag már házat is nézett magának a fővárosban.

Amellett pedig, hogy Morata szerződése 2021-ig szól a Realhoz, a csapat elnöke meglepően olcsón megválna a játékostól, Pérez ugyanis a hírek szerint már 34 millió fontért elengedné a gólvágót a Chelsea-hez.

A Real Madrid hétvégén a Sporting Gijon otthonában vizitál, ahol vélhetően szerep jut majd Moratának is, nem lenne meglepő ugyanis, ha a Barcelona elleni meccsre készülve Cristiano Ronaldo pihenőt kapna. A Blancók sikerére 1.30-as oddson fogadhatunk a    -n.

[2300826] 2017-04-15 16:15:00 Gijon - Real Madridx;