TipPics

Egy BL-meccsel ritkán lehet ekkorát fogni!

Szerda este a Real Madrid hátrányból fordítva megnyerte a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzését és így óriási lépést tett a továbbjutás felé. Volt, aki különösen boldog lehetett a spanyolok győzelme után.

hatharom.comAlig valamivel egy hónappal ezelőtt számoltunk be 'Rodrigesz' nevű olvasónk parádés szelvényéről, amellyel 6000 forintból több, mint 500 000 jó magyar forintot vághatott zsebre - mindössze két mérkőzés megjátszásával. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntője után Rodrigesznek a negyeddöntők is komoly hasznot termelhettek, hiszen legfrissebb megosztása szerint a Bayern München - Real Madrid meccsel is sikerült közel 100 000 forintot nyernie.

A győztes csapaton ne változtass elvet szem előtt tartva olvasónk nem variált a stratégiáján, ezúttal is a 'félidő/végeredmény' fogadási opcióval próbálkozott. Mivel a szünetben a Bayern München vezetett, ám a lefújáskor már a Real Madrid örülhetett, mindez 19.25-ös szorzós nyereményt jelentett.

Rodrigesz ezúttal 5000 forintért küldte játékba szelvényét, így a nyereménye 96.250 forint lett, amihez ezúton is jár a gratuláció! Olvasónk azonban nemcsak a BL-t érzi, egy másik feltöltése szerint a hétvégén egy holland és spanyol bajnokival is nagyot kaszált, a 3000 forintos szelvényből 202 ezer forintot sikerült nyerni. 

Nemrég számoltunk be egy másik nagy fogásról is, ahol egy másik olvasónk 190 ezer forintot nyert egy ezresből, de kaptunk megosztásokat egy 187 ezres és egy 98 ezres nyereményről is. Természetesen mindenkinek jár a taps és a nagy gratuláció!

Ha Neked is vannak csodás nyertes szelvényeid, ne habozz, töltsd fel a TipPics-rendszerbe és oszd meg másokkal sikereidet!