Magyar foci

Hatos szorzó? A Fradi és a Puskás meccsére is fogadunk!

Hétközi fordulót rendeznek nem csak az NB I-ben, de az NB II-ben is, az előttünk álló hosszú hétvége okán megpróbálunk egy bátor szelvénnyel némi betevőre szert tenni.

Békéscsaba-SZEOL
Tipp: Békéscsaba
Odds: TippmixPro @1.30

Az Előre megtáltosodott Boér Gáborral, a lila-fehérek sorra nyerik meccseiket, vasárnap például 5-1-re győztek a viharsarkiak a Kozármisleny ellen. Ezzel szemben a SZEOL a leggyengébb csapat a bajnokságban, amit a tabellán elfoglalt helyezése és mutatói is bizonyítanak a gárdának. A vendégeknél ráadásul többen már a jövőjükkel foglalkoznak, így az amúgy sem létező csapatjáték helyett, öncélúskodás lehet úrrá az együttesen, ami tudjuk, hogy mihez vezethet.

A Békéscsaba jobb és erősebb csapat, mint a SZEOL, a lila-fehérek pazar formában vannak, így hazai sikert várunk, ami az őszi meccs - 3-0-ra nyert az Előre Szegeden - és a vendégek jelenlegi formája és helyzete alapján abszolút nem lenne meglepő.

Paks-Ferencváros
Tipp: Paks vagy döntetlen
Odds: TippmixPro @1.60

Hétről hétre azt érzi az ember, hogy ez a Ferencváros az NB I egyik legszétesettebb gárdája. Látszólag sem a játékosokat, sem Thomas Doll mestert nem érdekli a gyatra szereplés, nem is csoda, hogy csak a negyedik helyen állnak. Idegenben sem vitézkednek éppen jól, november vége óta csak az Újpest ellen tudtak nyerni, de a Vasas, a Kövesd, a Loki és a Honvéd ellen is pontokat veszítettek. Ezzel szemben a Paks folyamatosan jó formának örvend és Csertői Aurél annak külön örülhet, hogy már nem csak Tolna megyében szerzi a pontokat, hanem idegenben is.

A Paks idén veretlen a Ferencváros ellen, hazai pályán pedig szintén nem találtak legyőzőre Bartháék. Egyértelmű, hogy jelenleg motiváltabb a paksi csapat és a formájuk is arra enged következtetni, hogy pontot szereznek a címvédő ellen.

MTK-Haladás
Tipp: Gólszám 2-3
OddsTippmixPro@1.90

Mivel a Bódog Tamás által újraélesztett Diósgyőr bedarálta a Honvédot, az MTK újra a tarkóján érezheti a borsodiak leheletét, és nincs más választása, mint a győzelembe menekülni a Haladás ellen.

Mészöly Géza csapata a tavasszal eddig két győzelmet és egy vereséget ért el vendégként, és az új Hidegkuti-stadionban sem esélytelen, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az idei három  idegenbeli meccsén már hatszor volt eredményes. Most viszont nem várunk gólfesztivált a csapatoktól, izgalmat annál inkább.

Puskás Akadémia - Vác
Tipp: Puskás Akadémia
Odds:TippmixPro@1.50

A hétközi fordulók mindig neccesek fogadási szempontból, ám annyi biztos, hogy azon csapatok vannak lépéselőnyben, amelynek nagyobb a kerete. Na már most egyértelmű, hogy a Puskás rendelkezik a legtöbb minőségi játékossal, így ha Pintér Attila változtatna is néhány helyen a kezdőcsapatban, akkor sem romlik sokat a minőség. A váciak trénere, Nagy Tibor elmondása szerint nem parkolják le a buszt a kapu elé, megpróbálnak meglepetést okozni, de szerintünk ezt a meccset megnyeri a felcsúti alakulat.

hatharom.com
Békéscsaba-SZEOL Békéscsaba
Paks-Ferencváros Paks vagy döntetlen
MTK-Haladás Gólszám 2-3
Puskás Akadémia - Vác Puskás Akadémia
@5.93

Fogadj a magyar meccsekre a Tippkirályban!