Sportfogadás

Négyből három BL-meccsre is van tippünk!

Kedden és szerdán folytatódik a Bajnokok Ligája, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a Bajnokok Ligájára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Dortmund-Monaco
Tipp: Kevesebb, mint 4,5 gól
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Noha mindkét fél igen gólgazdag meccseket játszik általában, elérkeztünk a szezon azon részéhez, ahol már csak az eredmény számít. Különösképp igaz ez erre a csatára, hiszen mindkét félnek reálisan esélye van arra, hogy a négy közé jusson, az elődöntőben pedig bármi megtörténhet.

A Dortmundnak egyébként is fontos, hogy megússza kapott gól nélkül, hiszen a Monaco otthoni környezetében brillírozik, arról nem is beszélve, hogy a sárga-feketék számára voltaképp ez az egyetlen sorozat - a Német Kupát nem számítva, ám ott a Bayernnel elődöntőzik a BvB, amely csapattól szombaton 4-1-re kapott ki - ahol még maradandót tud alkotni. 

A hétvégén már látható volt, hogy mind a német, mind a francia csapat a keddi meccsre fókuszál, így pedig szerintünk nem számíthatunk óriási gólparádéra, vagyis úgy véljük, hogy a felek maximum négy találatig jutnak.

[2476767] 2017-04-11 20:45:00 Borussia Dortmund - Monacox;

Juventus-Barcelona
Tipp: Juventus vagy döntetlen
Odds:
 1.41 @ Tippmixpro

Noha papíron a Barcelona erősebb együttes, mint a Juventus, az olaszok sokkal egységesebbek a szezonban, mint a katalánok. Elég csak megemlíteni, hogy a gránátvörös-kékek csak a szerencséjüknek, és a PSG bénázásnak köszönhetik, hogy egyáltalán eljutottak a BL-negyeddöntőjéig.

Az olaszok egyébként is jó formának örvendnek, magabiztosan vezetik a Serie A-t, bejutottak az Olasz Kupa fináléjába, s hétvégén kellőképp rá tudtak készülni a hétközi ütközetre, hiszen néhány kulcsemberét tudta pihentetni Massimiliano Allegri mester, a többiek pedig akik pályára léptek nem hajtották ki magukat a Chievo ellen. Ezzel szemben a Barcelona óriási meglepetésre kikapott Málagában - igaz, a csapat idegenbeli mérlege hagy némi kívánnivalót -, ráadásul a fejekben is bajok vannak a katalánoknál, hiszen Neymar például azonnali piros lapot kapott egy alattomos szabálytalanságért.

Lehet, hogy a párharc esélyese a Barcelona, de perpillanat a Juventus szinte minden téren jobb előjelekkel várja a keddi ütközetet. A hazai pálya előnye is a Zebrák malmára hajtja a vizet, s ha nem is nyernek Gonzalo Higuaínék, egy döntetlenre bőven jók lehetnek.

[2476769] 2017-04-11 20:45:00 Juventus - Barcelonax;

Bayern München-Real Madrid
Tipp: Kevesebb, mint 3,5 gól
Odds: 
1.50 @ Tippmixpro

Habár mindkét csapat jól teljesít a teljes szezont figyelembe véve, egyik gárda sem sziporkázik úgy, mint a korábbi években. A bajoroknak és a spanyoloknak is bőven vannak rossz meccseik, hiszen elég például a múlt heti Hoffenheim-Bayern München ütközetet, vagy a Királyi Gárda hétvégi, madridi városi rangadóját megemlíteni, ahol csak és kizárólag maguknak köszönhetik Cristiano Ronaldóék, hogy nem nyerték meg a derbit.

Az utóbbi években sokszor találkozott egymással a két csapat, s egy alkalmat leszámítva egyszer sem született több, mint 3,5 találat. Szerintünk ezúttal sem várható gólparádé, főleg, hogy az óriási tét biztosan rányomja bélyegét a találkozóra, ráadásul mindkét fél az ilyen kaliberű találkozókon lényegesen defenzívebben futballozott a 2016-2017-es idényben.

[2476768] 2017-04-12 20:45:00 Bayern München - Real Madridx;
hatharom.com
Dortmund-Monaco Kevesebb, mint 4,5 gól
Juventus-Barcelona Juventus vagy döntetlen
Bayern München-Real Madrid Kevesebb, mint 3,5 gól
@ 2.75