Bajnokok Ligája

A Barca aggódhat, a Juve örülhet a bíró miatt

  • ivan

Kedden este a lengyel Szymon Marciniak vezeti majd a Juventus-Barcelona BL-negyeddöntőt.

A szerdai Bayern München-Real Madrid meccs mellett a keddi Juventus-Barcelona ütközet iránt mutatkozik a legnagyobb érdeklődés a Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcai közül, a 2015-ös finálé megismétlésén teljesen kiegyenlítettek az esélyek. Az odavágó szorzói alapján mindkét csapatnak közel azonos esélye van a győzelemre.

1x2    
Juventus Döntetlen Barcelona
2.52 3.20 2.70

Az UEFA a torinói mérkőzésre a lengyel Szymon Marciniakot jelölte ki játékvezetőnek, ami azért érdekes, mert a 36 éves sípmester már mindkét csapatnak fújt az idei szezonban.

A közelebbi emlékei a Barcelonának lehetnek Marciniakról, hiszen a lengyel fújta a sípot a katalánok párizsi vendégjátéka alkalmával, amikor is a francia bajnok 4-0-ra kiütötte a gránátvörös-kékeket.

Az olaszoknak még októberből lehet ismerős a lengyel bíró, aki a Lyon-Juventus csoportmeccset dirigálta. Aki emlékszik arra a találkozóra, annak beugorhat, hogy bizony igen feszült légkör uralkodott a meccsen, a Juventus begyűjtött egy kiállítást, Buffon pedig tizenegyest hárított, hogy egy hajrágóllal végül megnyerjék a meccset.

A játékvezető kapcsán tehát a Juventusnak lehetnek kellemesebb emlékei, kérdés, hogy a keddi találkozón ennek lesz e bármiféle jelentősége.

[2476769] 2017-04-11 20:45:00 Juventus - Barcelonax
[2476769] 2017-04-11 20:45:00 Juventus - Barcelonax;

Tippelj a BL-meccsekre a Tippkirályban!