Átigazolás

Itt van Messi feketelistája, őket kell elküldenie a Barcelonának

  • ivan

Sajtóhírek szerint Lionel Messi leadta a listát a Barcelona vezetőségének, amelyen azon játékosok szerepelnek, akiket az argentin támadó szívesen látna a csapatban. Na meg azok, akiket már nem...

Messi, mint sportigazgató?

A spanyol média megint megkavarta egy kicsit a Barcelona körül a levegőt, bár a Málaga elleni vereség után amúgy sem lehetett túl jó a hangulat a klub háza táján. Meg nem erősített sajtóhírek most arról szólnak, hogy Lionel Messi leadta a "feketelistáját" a vezetőségnek, amelyen a lehetséges érkezők és a távozók találhatóak.

A katalánok szupersztárja Bernardo Silvát és Kylian Mbappét (mindkettő Monaco), Hector Bellerínt (Arsenal), Vínicius Júniort (Flamengo U20) és Ousmane Dembelét (Dortmund) látná szívesen a Barcelonában a következő szezontól.

Ám mivel a keret létszáma véges, így értelemszerűen távozóknak is lenniük kell.

Állítólag Messi elképzelései szerint Arda Turan, Jeremy Mathieu, Andre Gomes, Lucas Digne és Paco Alcacer játékjogától kellene megválnia a klubnak.

Messi szabadidejében játékosügynökösdit játszik?

A csapattárs szerint kamu az egész

A lista kapcsán természetesen a lapok igyekeztek megszólaltatni a csapattársakat is. A nyáron érkező fiatal francia, Umtiti szerint nincs realitása az argentin sztár feketelistájának. "Büszke vagyok rá, hogy Messit a barátomnak mondhatom. Hogy lenne feketelistája? Ismerve őt, nem hinném, hogy ez igaz lenne. Nincs ideje ilyenekkel foglalkozni"- fogalmazott a gall védő a Telefootnak. Umtiti elmondta még, hogy nem számított rá, hogy első barcelonai szezonjában ilyen sok játéklehetőséghez jut majd. A 23 éves hátvédet a nyáron 25 millió euróért vette meg a Barcelona a Lyontól, a helye stabil a keretben.

Szerinted ki nyeri a spanyol bajnokságot 2016/17?x;

Iniesta kifakadt, elúszott a bajnoki cím?

A Barcelona szombaton óriási esélyt szalasztott el, hiszen miután a listavezető Real Madrid egy hajrában kapott góllal "csak" döntetlent játszott hazai pályán az Atlético Madriddal szemben, a katalánok egy győzelemmel két pontot faraghattak volna a hátrányukból. A gránátvörös-kékek azonban betliztek, 2-0-ra kikaptak Málagában, így nem hogy csökkent, még nőtt is a Real Madrid előnye.

A mérkőzés után a katalánok ikonja, Andrés Iniesta kemény szavakkal illette a csapat produkcióját.„Egy jó lehetőséget szalasztottunk el, hogy kedvezőbb helyzetbe kerüljünk a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Remélhetőleg már több baklövést nem követünk el. A csapat jól játszott és a végsőkig küzdött, de nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy szeretnéd. Le kell vonnunk a következtetéseket, és gyorsan elfelejteni ezt a meccset. Lapoznunk kell, változtatni a mentalitásunkon és már csak a Juventusra gondolni" - nyilatkozta a világbajnok irányító.

A Barcelona kedden este Torinóban a Juventus vendége lesz a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, hétvégén pedig a Real Sociedad ellen játszik bajnoki mérkőzést.

SPANYOL BAJNOKSÁG 2016/17

   
Real Madrid 1.20
Barcelona 4.20
Atlético Madrid 210.00
[2476769] 2017-04-11 20:45:00 Juventus - Barcelonax;