Olasz foci

Vajon kiheverte-e a Napoli a Juve elleni meccsek csalódását?

  • MVB80

A végére maradt a legfinomabb falat, a Serie A 31. fordulóját a Lazio és a Napoli csatája zárja.

Több szempontból is komoly izgalmakat ígér a párosítás, elég annyit mondani, hogy a rómaiak négy ponttal vannak csak lemaradva a nápolyiaktól, vagyis egy győzelemmel nagyon közel kerülnének a BL-t jelentő pozícióhoz.

Az is érdekes kérdés lehet, a két csapat hogyan dolgozza fel a hét közben, a kupában történteket, a Lazio ugyanis vereséggel is bejutott a fináléba, míg a Napoli hiába gyűrte le idénybeli harmadik próbálkozásra a Juventust, így is elbúcsúzott.

1x2    
Lazio Döntetlen Napoli
2.70 3.30 2.45

Mivel a nápolyiak a BL-ből is kiestek, így most már teljes gázzal a bajnokságra kell koncentrálniuk, és a Lazio elleni rangadó előtt abból azért meríthetnek önbizalmat, hogy március elején egyszer már bevették az Olimpicót, amikor 2-1-re verték a Romát.

A Lazio holland védője, Wesley Hoedt azt nyilatkozta, nem volt idejük ünnepelni a kupadöntőbe jutás után, mivel tudták, hogy milyen fontos meccs vár rájuk vasárnap este. A rómaiak nyolc meccs óta veretlenek a bajnokságban, és bár Marchetti, de Vrij és Biglia személyében három fontos hiányzójuk is van, jó esélyük van a Napoli ellen is.

Főleg azért, mert Insigne és társai mindent kiadtak magukból a két Juve elleni meccsen, de nem engedhetnek le, mert a Sasok hegyes karmokkal várják őket.

Az olasz lapok szerint Inzgahi edző 3-5-1-1-es felállással igyekszik majd megállítani a vendégeket, elöl Felipe Andersonnak és Immobilének kell zavart okoznia, utóbbi 18 góljával eddig 18 ponthoz juttatta a csapatát.

Immobile (jobbra) szülővárosa csapata ellen lép pályára

A nápolyiaknál Mertens az idegenbeli felelős, aki 20 bajnoki góljából tizenkettőt szerzett az otthontól távol, ezzel ő a legveszélyesebb ebben a kategóriában az egész ligában.

A Napoli utolsó öt meccsén nem kapott ki a Lazio vendégeként, és ha ezt a sorozatot most is folytatná, akkor fontos lépést tenne a harmadik hely kisajátítása érdekében.

Ráadásul Tonelli kivételével a teljes keret Sarri rendelkezésére áll, amivel mi, semleges szurkolók járunk a legjobban, mert garantált, hogy nagyon jó kis meccset láthatunk majd.

[2319929] 2017-04-09 20:45:00 Lazio - Napolix;
now;55
2017-04-09;55
211987