Sportfogadás

Kézi- és kosárlabda meccsekkel nyernénk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

MTK-Érd
Tipp: Érd
Odds:
1.20 @ Tippmixpro

Habár csak öt hely választja el a feleket a tabellán, mégis óriási a különbség az MTK és az Érd csapatai között. A vendégek az európai kupaporondon is meg szokták állni helyüket, míg a kék-fehérek szinte minden évben a kiesés elkerüléséért harcolnak az NB I-ben.  Arról már nem is beszélve, hogy a csapatok valamennyi egymás elleni tétmérkőzését rendre az érdiek nyerték meg, ráadásul úgy, hogy egyik összecsapás sem volt szoros. A vendégek ráadásul ismét kezdenek formába lendülni, így pedig nem kérdés számunkra, hogy kire fogadunk a felek hétvégi találkozóján.

Jászberény-MAFC
Tipp: Jászberény
Odds:
 1.30 @ Tippmixpro

Noha a múlt heti kombinkat a Jászberény vitte el, ismét bizalmat szavazunk Devan Saddleréknek. A berényiek ugyanis közleményt adtak ki a Vasas elleni meccs után, amiben elnézést kérnek szurkolóiktól a fővárosiak elleni meccsért, illetve a márciusban mutatott produkcióért. Mindezek után arra lehet számítani, hogy a hazaiak neki esnek a liga leggyengébb csapatának - idegenben az összes meccsét elveszítette a MAFC -, s zsinórban harmadjára is legyőzik idén a fővárosiakat. Egyébként sincs más választása a Jászberénynek, hiszen ha ezt a meccset is elveszítik, akkor szégyenszemre nagyon közel kerülnek a play-outhoz, amit minden áron el akarnak kerülni.
*Update: Menet közben lemondott Stevan Tot, a jászberényiek mestere, ami véleményünk szerint felkavarja az állóvizet a hazaiknál, s jobb teljesítményre lesznek képesek a kék-fehérek, mint az elmúlt időszakban.

Alba Fehérvár-ZTE
Tipp: Alba Fehérvár
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

Az Alba Fehérvár ugyan kikapott hétközben Szombathelyen, míg a ZTE legyőzte a Szolnokot, mégis úgy véljük, hogy a felek hétvégi csatáját a székesfehérvári alakulat nyeri meg. Braniszlav Dzunicsnak ugyanis nélkülöznie kellett a Falco ellen Winston Shepardöt és Alhaji Mohammedet, akik eltiltás miatt nem léphettek parkettre. A kosarasok eltiltása lejárt, így a kék-fehérek ellen ismét ott lehetnek a csapatba, ami óriási lökést adhat az Albának. Szerintünk akkorát, hogy az idény során negyedjére is legyőzik a ZTE együttesét, amely csapat házon kívül a rangadókon meg sem közelíti azt a teljesítményét, amire hazai pályán képes.

hatharom.com
MTK-Érd Érd
Jászberény-MAFC Jászberény
Alba Fehérvár-ZTE Alba Fehérvár
@ 1.90