Topligák

Döntetlen Madridban, oktatott a Bayern - videók

Nem bírt egymással a Real Madrid és az Atlético Madrid, a Bayern München kiütötte a Borussia Dortmundot, simán nyert a Chelsea és a Manchester City. Topligák összefoglaló.

Óriási gólt lőtt Dele Alli a Watfordnak.

Premier League

A Tottenham parádéjával indult az angol futballmaraton szombat délután, ugyanis a Spurs a Watfordot fogadta a White Hart Lane-en, s ütötte ki 4-0-ra. Pedig bő félóráig állták a sarat a piros-sárgák, ám akkor jött Dele Alli, aki vélhetően a forduló gólját lőtte, s innentől beindult a hazai henger.

Dele Alli varázslatos gólja:

Az angol válogatott középpályás találatát követően 22 perc alatt még hármat rámolt be a Tottenham, Szon Hung Min kétszer, míg Eric Dier egyszer volt eredményes.

A Manchester City simán legyőzte a Hull City együttesét, Pep Guardioláék már 3-0-ra is vezettek, amikor a 85. percben sikerült szépítenie a Tigriseknek. A Liverpool, ha nagy nehézségek árán is, de nyerni tudott a Stoke otthonában, méghozzá úgy, hogy a Fazekasok a félidőben 1-0-ra mentek, de a második játékrész derekán Jürgen Kloppék kétszer is betaláltak, így ismét nyerni tudtak. A félidő hazai végeredmény vendég fogadási opció 35-szörös (!) pénzért volt fogadható.

A Tottenham sikerének köszönhetően a Chelsea győzelmi kényszerben lépett pályára Bournemouthban, s a Kékek nem is hibáztak, hozták a kötelezőt. A vendégek diadala egyébként azt is jelenti, hogy a Premier League hétvégi fordulójára kínált tippsorunk hibátlan volt, így aki velünk tartott nagyot kaszált!

A Southampton mind a három pontot elvitte a West Bromwich otthonából, a West Ham kiesési rangadót nyert a Swansea ellen, így a walesiek egyre nehezebb helyzetben vannak. A Middlesbrough sorsa pedig lassan, de biztosan megpecsételődik, hiszen a piros-fehérek hazai pályán csak gól nélküli remire voltak jók a Burnley ellen.

2017-04-08;47
209498

Bundesliga

A Bundesliga 28. fordulójának slágermérkőzését az Allianz Arénában rendezték, ahova a Dortmund látogatott. A rangadót gyakorlatilag gyorsan lerendezte a Bayern München, hiszen a 10. percben Franck Ribéry és Robert Lewandowski góljaival már 2-0-ra mentek a bajorok. A 20. minutumban Raphael Guerreiro bombagóljával ugyan szépítettek a fekete-sárgák, de a találat csak még jobban feltüzelte a hazaiakat.

A második játékrész negyedik percében is betalált a hazai csapat, Arjen Robben volt eredményes, majd nem sokkal később ismét Lewandowski szerzett gólt, a lengyel válogatott támadó ezúttal büntetőből talált be korábbi kenyéradójának. Sikerüknek köszönhetően a bajorok karnyújtásnyira kerültek a bajnoki címhez, hiszen hat fordulóval a Bundesliga vége előtt 10 ponttal vezetik a bajnokságot.

A Bayern München-Borussia Dortmund meccs góljai:

Amekkora bravúrt hajtott végre a Hoffenheim hétközben, akkorát égett szombaton, ugyanis Szalai Ádámék a Bayern München legyőzését követően kikaptak a kiesés ellen menekülő Hamburg otthonában. A magyar válogatott támadó nem jutott szóhoz a mérkőzésen. A Leipzig Gulácsi Péterrel a kapuban győzte le a 93. percben szerzett góllal 1-0-ra a Leverkusen együttesét, méghozzá úgy, hogy a hazaiknál a 88. percben kiállították Willi Orbant.

A Schalke hazai pályán ütötte ki a Wolfsburg gárdáját, a Mönchengladbach fontos három pontot szerzett Kölnben, míg a Freiburg egy találattal múlta felül a Mainz együttesét.

2017-04-08;54
210225

Antoine Griezman gólja egy pontot ért az Atlético Madridnak.

La Liga

Spanyolországban szombaton mindenki a madridi városi rangadóra fókuszált, amikor is a Real az Atléticót fogadta. A mérkőzést a vendégek kezdték jobban, majd a hazaik vették át a kezdeményezést, de a szünetig egyik csapat sem talált a kapuba. A második játékrész elején felpörögtek Zinedine Zidane fiai, két kihagyott ziccer után megszerezte a vezetést a Real Madrid, Pepe volt eredményes fejjel. Sokáig úgy tűnt, hogy a hazaiak kihúzzák a hátralévő időt, s megnyerik a mérkőzést, ám a hajrában Antoine Griezmann betalált, amivel egalizálni tudtak a Matracosok, vagyis döntetlennel zárult a 266. madridi városi derbi.

A madridi derbi összefoglalója:

Az Espanyol kora délután 1-0-ra győzte le az Alavés együttesét, míg a Sevilla 4-2-vel küldte haza a Deportivo együttesét, aminek nem csak a piros-fehérek szimpatizánsai örülhettek, hanem azok is, akik megjátszották a meccsre ajánlott tippünket.

2017-04-08;87
211384

Serie A

Az olasz bajnokság 31. fordulója az Empoli-Pescara meccsel kezdődött, amely ütközeten nem hirdettek győztest, hiszen 1-1-re végeztek a felek. Azonban, aki megjátszotta a találkozóra ajánlott tippünket az nem csalódott, sőt jókora profitra tehetett szert. A kora esti ütközeten az Atalanta a Sassuolót fogadta, s a délutáni meccshez hasonlóan 1-1-es döntetlen született, ami a vendégekre hízelgő, hiszen a bergamóiak 524 perc után kaptak gólt otthon a Serie A-ban.

A Juventus-Chievo mérkőzést később rendezik, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozótól, akkor kattints ide!

2017-04-08;55
211987