Tipp

Ha nincs Ronaldo, máshol kell keresni a profitot!

  • varin

Meglepetésember lehet a Real Madrid bajnokijának hőse. Marco Asensióra ráadásul az odds sem rossz.

Néhány órával ezelőtt napvilágot látott a Real Madrid Leganés ellen készülő kerete, amelyből nem csak Gareth Bale, de Cristiano Ronaldo is kimaradt. Az eset félig meglepő, félig nem, hiszen Carvajal és CR7 is egy sárgára van az eltiltástól, ám amíg a spanyol elutazott Madrid külvárosába, addig Ronaldo pihenőt kapott. De akkor milyen összeállításban küldi pályára fiait vajon Zidane és ki lőhet majd gólt? Van egy ötletem!

Fotó: goal.com

Böngészve azt a tíz mérkőzést, amikor Ronaldo nem lépett pályára a Real Madridban, igencsak változatos csatársorok kaptak lehetőséget Zidane-tól az idén. Egyetlen név van csak, aki minden mérkőzésen kezdett, amikor Ronaldo nem játszott, ő pedig Marco Asensio. A fiatal támadó középpályás ráadásul a Zizou által favorizált 4-3-3-ban többnyire Ronaldo helyét vette át a baloldalon, így az említett tíz mérkőzésből mindössze két alkalommal játszott középpályást - igaz, itt is volt olyan alkalom, hogy betalált.

És mi a helyzet a gólokkal, ha nincs CR7?

Nos, a fent említett tíz találkozón a Real Madrid egyáltalán nem maradt adós a gólokkal, persze a szerzett 33 találatból 13 is a Leonesa elleni két mérkőzésen született. Ám van szerencsém bejelenteni, hogy a képzeletbeli, CR7-mentes góllövőlistát Asensio vezeti hat találattal.

Góllövőlista, amikor nem volt Ronaldo
Marco Asensio 6
James Rodríguez 5
Marcelo Díaz 5
Alvaro Morata 4
Karim Benzema 4
Sergio Ramos 3
Gareth Bale 2
Toni Kroos 1
Nacho 1
Raphael Varane 1
Dani Carvajal 1

Bale és Ronaldo nélkül tehát szinte biztosan Morata és Benzema kezdenek majd, ám minden valószínűség szerint a bal szélen majd Asensio settenkedhet fel és keserítheti a Leganés védőit. Annak fényében pedig az oddsban különösen akad érték, hogy tudjuk, ha Asensio nem kezd, a tétünk visszajár.

hatharom.com
Marco Asensio bármikor gólt szerez
Odds: 3.70
Eddig éri meg: 3.20
Tét: 4/10
"Halványzöld" iroda