Sportfogadás

Szexista Moyes, itt a vég!

Óriási meglepetés lenne, ha David Moyes kihúzná a szezon végéig. Mi azonban jól kereshetünk ezzel!

David Moyes egyelőre nem pályázik az év sportembere díjra, de legalább a skót mester már nem csak azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy a vezetésével a Sunderland szinte biztosan kiesik a Premier League-ből. Most a Fekete Macskák trénerének sikerült néhány ezer női "rajongót" szerezni egy nyilvánosságra került félmondatnak köszönhetően.

A skót mesternek még a február 18-ai, Burnley elleni bajnokin csúszott ki a száján egy interjú végén a fent látható két mondat, amely körülbelül annyit tesz:

A végén egy kicsit szemtelen voltál, szóval vigyázz magadra. Attól, hogy nő vagy, még kaphatsz egy pofont.

A célszemély egyébként a BBC riporternője, Vicki Sparks volt.

Habár azóta már elnézést kért mindenkitől Moyes és állítólag Sparksszal is megbeszélték a nézeteltérést, az internet népe érthető módon felemelte hangját a szexista megjegyzés ellen.

A következő Premier League-edző, akit menesztenek Aitor Karanka után
David Moyes 2.00
Nem menesztenek már senkit 2.40
Slaven Bilic 6.00
Arséne Wenger 7.00

"Ő már egy elveszett ember, úgy néz ki, mint egy megvert kutya. Valaki csak húzza meg végre a ravaszt és szabadítsa meg a szenvedéstől."

"A tény, hogy nem tiltották el vagy nem rúgták még ki a csapattól, az egész labdarúgás és a PR katasztrófája. Hihetetlen!"

"Elfogadhatatlan, hogy egy edző azzal fenyegeti meg a riportert, hogy megpofozza, de semmilyen szankció nem követi ezt..."

Ilyen és ehhez hasonló tweetek láttak napvilágot az elmúlt órákban, a biztonság kedvéért pedig a legtöbb mögé még a #MoyesOut felkiáltást is odaillesztették.

Különösen másik ok nem is kéne ahhoz, hogy eltávolítsák a skót mestert a Sunderland éléről, amihez talán még az sem kell, hogy kiderüljön, hogy eltiltják-e végül a Manchester Unitednél is megbukó trénert, ám a Fekete Macskák szereplése is tovább erősíti a tippet.

Sunderland#eng-sunderland#5

Mint ismert, a Sun kedden este a Leicester Cityhez látogat, márpedig a zsinórban öt tétmeccset nyerő gárda ellen egy olyan együttesnek, amely 500 perce gólt sem szerzett, finoman szólva is kevés az esélye. Moyes viszont korábban azt mondta, vagy a Watford vagy a Leicester elleni idegenbeli bajnokit meg kell nyerniük, különben nagyon nehéz helyzetbe kerülnek - ezt talán ígéretnek is felfoghatjuk, amely ha szerencsénk van, egyben ultimátum is.

Arra tehát szinte semmi esélyt nem látunk, hogy a Sunderland nyerni fog a King Power Stadionban, ekkor pedig szaván foghatják a skót trénert. Több ok pedig nem is kell, hogy Ellis Short tulajdonos megköszönje a munkát Moyesnak.

hatharom.com
David Moyest menesztik legközelebb
Odds: 2.00
Eddig éri meg: 1.70
Tét: 6/10
A fogadás a "halványzöld" irodánál érhető el