Átigazolás

Gigászi játékoscsere a Real Madrid és a Manchester United között?

Angol lapértesülések szerint José Mourinho kapusát adná a Real Madrid középpályásáért.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, lázas kapuskeresésbe kezdett a Real Madrid, a pletykák alapján Hugo Lloris, Thibaut Courtois és David de Gea közül kerülhet ki Zinedine Zidane új kapusa. Hogy végül melyikük lesz a befutó, arra egyelőre még nehéz tippelni, mindenesetre José Mourinho, a Manchester United trénere a hírek szerint már meg is tette az első lépést abba az irányba, hogy De Geát elvigye a Real.

Az átigazolásokkal foglalkozó spanyol portál, a Gol Diario szerint Mourinho a spanyol kapusért cserébe szeretné Madridból elcsábítani Toni Kroost, aki mellé még Casemirót vagy Raphael Varane-t is Angliába vinné a portugál mester. Mourinho egyébként többször is elmondta, hogy Kroost mennyire komplex és jó játékosnak tartja, így alighanem találna neki helyet a United középpályáján.

Ha egyébként szigorúan a piaci értékekből indulunk ki, egyértelműen a Unitednek érné meg az üzlet, hiszen amíg Toni Kroos és Casemiro/Varane piaci értéke 85-95 millió euró, addig De Geát "csupán" 40 millióra taksálja a Transfermarkt.

A Real Madrid a hétvégi, Alavés elleni sikert követően hét közben ismét simán nyerhet, Ronaldóék a Leganes vendégei lesznek. A madridi derbin a Blancók győzelmére 1.30-as oddson fogadhatunk a   -n.

[2300807] 2017-04-05 21:30:00 Leganes - Real Madridx;
211384