Sportfogadás

Kosárderbikkel kaszálnánk - hétvégi magyar kombi

A hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit keresed? Itt találod!

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza.

A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

Atomeőrmű-MAFC
Tipp: Atomerőmű
Odds:
1.16 @ Tippmixpro

A paksiak nagyon gyengén kezdték szezonjukat, így szégyenszemre az alsóházban küzdhetnek tovább. Azonban mióta Teo Cizmic mester átvette a gárda irányítását, nagyjából azon a szinten játszik az Atomerőmű, ami elvárható a gárdától. Ezzel szemben a MAFC az egyik leggyengébb csapat a ligában, idegenben valamennyi mérkőzését elveszítette eddig a szezon során. A két csapat egymás elleni ütközeteit a tolnaiak magabiztosan nyerték meg idén, s mivel nagy a felek közti különbség, ismét a paksiak sikerét várjuk.

Szolnok-Szombathely
Tipp: Szolnok
Odds:
 1.22 @ Tippmixpro

Az Olaj-Falco meccset eredetileg Szombathelyen rendezték volna, azonban az Aréna Savaria zsúfoltsága miatt a feleknek fel kellett cserélniük a pályaválasztói jogot, ráadásul a rendezvény miatt a sárga-feketék edzeni sem tudtak a csarnokban a héten. Mindez pedig a hazaiak malmára hajtja a vizet, akik ugyan legutóbb kikaptak Körmenden, de hazai pályán jól megy a Tisza-partiaknak, például a legutóbbi kilenc otthoni bajnokijukat rendre megnyerték a szombathelyiek ellen. Ha nem is könnyedén, de szerintünk a jobb erőkből álló Szolnok megnyeri a felek hétvégi derbijét.

Jászberény-Vasas
Tipp: Jászberény
Odds:
 1.27 @ Tippmixpro

Nem meglepő módon a Vasas újoncként az utolsó helyen végzett az alapszakaszban, így az alsóházba kényszerült. Szintúgy, mint a Jászberény, ám a hazaiak jobban teljesítettek a szezon eddigi részében, mint az angyalföldiek. Igaz, ez nem meglepő, hiszen a berényiek lényegesen egységesebb és jobb csapatot alkotnak, mint a vendégek, ami főleg hazai pályán szembeötlő, ahol például a Körmendet is legyőzték a kék-fehérek.

A felek egymás elleni meccseit a Jászberény nyerte meg az alapszakaszban, idegenben kilenc, hazai pályán húsz (!) ponttal volt jobb a Vasasnál. Noha Stevan Tot együttese hét vereséget számlál zsinórban, úgy véljük, hogy csapata megszakítja rossz sorozatát, s a szezon során harmadjára is legyűri a még rosszabb passzban lévő piros-kék alakulatot.

hatharom.com
Atomerőmű-MAFC Atomerőmű
Szolnok-Szombathely Szolnok
Jászberény-Vasas Jászberény
@ 1.80