Premier League

Arsenal-fanok, most szurkolhattok csapatotok ellen!

  • varin

Állítólag Arséne Wenger sorsa is eldől a Manchester City elleni hétvégi bajnokin. Az oddsok szerint azonban a francia mester maradni fog a csapat élén.

Minden futballszerető, de különösen az Arsenal hívei hónapok óta tűkön ülve várják a bejelentést, hogy mi is lesz Arséne Wengerrel, akinek 2017 nyarán lejár a szerződése az Ágyúsoknál. Habár korábban arról lehetett hallani, Wenger távozik Londonból és az oddsok is erre engedtek következtetni, ahogy az idő telik-múlik és a szereplők továbbra sem mondanak semmit, a szorzók szépen lassan megváltoztak. Pedig Wenger támogatottsága nem éppen egyértelmű Londonban, sőt...

Az elmúlt hetekben igencsak felerősödtek a hangok, mely szerint Arséne Wenger szeretne még két évig a csapat kispadján maradni és ezt támasztotta alá például Robert Pires nyilatkozata is.

   
Arsenal Döntetlen Manchester City
2.90 3.40 2.25
Jelenleg 1.50-es szorzóval fogadhatunk arra, hogy a következő szezonban is Wenger lesz az Arsenal edzője.

Jól értesült angol források azonban tudni vélik, hétvégén véglegesen eldőlhet a francia mester sorsa, az Arsenal ugyanis kulcsmeccset játszik a Manchester City ellen, amelyet ha elveszít hazai pályán, akkor a jövő évi BL-indulás szinte beláthatatlan távolságba kerülne. Mint arról a Daily Star is ír, "Amennyiben az Arsenal jó eredményt ér el az Emirates-ben vasárnap délután, alighanem a következő napokban bejelentik, hogy Wenger, marad, viszont ha nyerne a City, akkor a tréner szinte biztosan távozna".

A napilap ezt Wenger sajtótájékoztatón elhangzott szavaiból szűrte le, aki csütörtök délelőtt azt mondta, nagyon fontos lesz számára, hogy lássa, hogyan is állnak játékosai a mérkőzéshez, az elmúlt hetekben ugyanis többször elégedetlen volt a futballisták hozzáállásával.

Szintén sokat nyomhat a latba Wenger szerződésével kapcsolatban az is, hogy a legnagyobb sztárok, Özil és Alexis Sánchez szerződése is lejár 2018 nyarán, így az ő esetleges idei elszerződésük is hatással lehet Wenger távozására.

Ha egyébként hihetünk a fenti pletykáknak és Wenger sorsa valóban vasárnap dől el, akkor nem lesz könnyű dolga a francia mesternek, hiszen az Arsenal hazai pályán is underdognak számít a City ellen, a londoni csapat sikerére ugyanis 2.90-es szorzóval fogadhatunk a magyar állami bukmékernél.

De vajon ennek fényében minek szurkolnak majd az Arsenal fanatikusai?

[2252472] 2017-04-02 17:00:00 Arsenal - Manchester Cityx;

Tippelj az Arsenal - Man. City rangadóra a Tippkirályban és duplázd meg pontjaidat!