Magyar Kupa

Egyértelmű, mit kell játszani a Fradi-meccsen

  • ivan

Szerda este a címvédő Ferencváros az edzőváltáson átesett Diósgyőrt fogadja a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

A fogadóirodák szorzóiból is látható, hogy bizony a szerda esti mérkőzésen meglehetősen egyértelműek az esélyek. Az OTP Bank Ligában gyengébben teljesítő Ferencváros a kupában egyelőre meggyőzően menetel a címvédés felé, Thomas Doll csapata a legjobb négy közé jutásért a Diósgyőrrel néz farkasszemet. A zöld-fehérek tavaszi szezonja idáig jónak mondható, hiszen hat tétmeccsen négy győzelmet és két döntetlent sikerült elérniük. Nem csoda, ha a Fradinál bizakodva várják a kupatalálkozót.

Ferencváros#hun-ferencvaros#5

"Rendkívül fontos találkozó előtt állunk, hiszen a tét az, hogy bejutunk-e a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Címvédőként természetesen nem lehet más célunk.A párharc két mérkőzésen dől el, az első találkozót ráadásul hazai pályán vívjuk meg, így különösen fontos, hogy milyen eredményt érünk el szerdán. Eltökélt célunk, hogy bejussunk az elődöntőbe, ehhez pedig nyernünk kell, az a célunk, hogy már az első, szerdai találkozón jó eredményt harcoljunk ki a visszavágóra" - fogalmazta meg elvárásait a fradi.hu-nak zöld-fehéreket irányító Thomas Doll.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Diósgyőr
1.25 5.40 10.50

A DVTK a szezon egyik negatív szenzációját okozza azzal, hogy 23 forduló elteltével kieső helyen áll az NB I-ben. A miskolciak a bajnokság hajrájára új vezetőedzővel, a Dániából hazatérő Bódog Tamással vágnak neki, az egykori válogatott védőnek a szerdai lesz az első hivatalos tétmeccse a Diósgyőr kispadján.

"Két és fél hét kevés idő arra, hogy egy vezetőedző maradéktalanul megvalósítsa, azt, amit szeretne - mondta el a dvtk.eu-nak Bódog Tamás. "Egyértelmű, hogy számunkra a bajnokság a fontosabb, de a Magyar Kupában is mindent megteszünk a jó eredmény elérése érdekében. Számomra az a legfontosabb, hogy csapatként jól működjünk, mert ha ez megvan, az hozza magával az eredményt is" - tette hozzá.

Fogadj a meccsre a Tippkirályban!

A DVTK soraiból Murtaz Dausvili és Vitalijs Jagodinskis biztosan hiányzik majd, míg a Fradinál a válogatottnál is számításba vett játékosok kaphatnak pihenőt vagy kevesebb játékpercet.

A Fradi az utolsó 5 hazai egymás elleni meccséből négyet megnyert a Diósgyőr ellen, legutóbb nyáron 6-2-re tömte ki a borsodi alakulatot. Ismerve a miskolciak jelenlegi helyzetét, a játékosállományok közötti különbséget, valamint a motivációs ellentéteket, a szerdai nap egyik tutijának véljük a Ferencváros sikerét.

[2469309] 2017-03-29 19:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;5
[2469309] 2017-03-29 19:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;