Sportfogadás

Ezt várjuk mi - tippek a Portugália-Magyarország vb-selejtezőre

Természetesen a hatharom.com-nál is tűkön ülve várjuk a Portugália-Magyarország vb-selejtező mérkőzést, amely kapcsán már nagyban megy az esélylatolgatás. A kezdés előtt megkérdeztük tippmestereinket, hogy mit várnak a találkozótól.

Varin

Felesleges hiú reményekbe ringatnunk magunkat, Portugália borzalmasan messze van Magyarországtól és nem csak földrajzi tekintetben. Ellenfelünk győzelmi kényszerben, míg mi az esélytelenek teljes nyugalmával lépünk pályára, ám ebből aligha egy 3-3 születik majd a végén, sokkal reálisabbnak látok egy gólgazdag hazai győzelmet.

Cristiano Ronaldóék jó formának örvendenek és ugyan nem lehet összehasonlítani egy Lettország elleni 4-1-et és egy magyarok elleni meccset, mégis inkább úgy gondolom, igaza van Csank Jánosnak és a lehetetlen megpróbálása helyett a selejtezősorozat további részét a csapatépítésre, a fiatalok kipróbálására kellene fordítani, sem mint görcsösen akarni egy szinte elérhetetlen álmot. Viszont ennek szellemében nyugodtan játszhatunk bátran, felszabadultan, amelynek gól, gólok lehetnek az eredményei, így annak ellenére, hogy vélhetően vereséget szenvedünk, azért egyszer-kétszer megint megfricskázzuk a hazai védelmet. Tippem: 4-2.

Tipp: Hazai és 3.5 gól felett @ TippmixPro @3.50

MVB80

Lehet, hogy csak öregszem, de régen vártam ennyire nyugodtan válogatott meccset. Persze a tavaly nyári Eb-randevúnk előtt sem volt 140 a pulzusom, mivel akkor úgy mentünk ki Cé és barátai ellen a pályára, hogy a továbbjutás már zsebben volt.

Portugália ellen valamiért nem megy a magyar csapatnak, még a mostaninál nagyságrendekkel erősebb válogatottjaink, például Puskásék sem jártak sikerrel. Óriási szenzáció lenne, ha ez a sorozat most szakadna meg, sokkal reálisabb az a forgatókönyv azonban, hogy a portugálok nekünk esnek, és megpróbálnak minél előbb bedarálni minket.

Storck mindig húz valami váratlant, most már a kerethirdetéssel megtette, hiszen olyan nevek kerültek be, akikre sokan nem számítottak. Imádom azt a részét a sportnak, hogy egy kiscsapat lenyomhatja a nagyot, ráadásul javíthatatlanul optimista is vagyok, úgyhogy azt mondom, lövünk gólt, de kapunk is. Hogy ebből mi lesz? Mit mondhatnék, lepjetek meg, fiúk, ahogy azt Lyonban is megtettétek!

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ TippmixPro@2.35

Tomihmv

Teljesen más mérkőzés várható, mint az Eb-n, ugyanis akkor mindkét válogatottnak jó volt a döntetlen, most viszont a felek győzelmi kényszerben lépnek pályára, ráadásul ugye "hatpontos" meccsről beszélünk. A portugálok a Svájc elleni vereséget követően formába lendültek, s kulcsjátékosaik jó passzban várják a szombati ütközetet. Összességében mi sem vagyunk rossz formában, de nem szabad elfelejteni, hogy házon kívül nem igazán megy nekünk, továbbá a mostani keret inkább a jövőt vizionálja, mint a jelent. Ezek után szerintem kijön a felek közti reális tudásbeli különbség, és a házigazdák legalább két találattal nyernek.

Tipp: Portugália -1 európai hendikep @ TippmixPro@1.75

[2059310] 2017-03-25 20:45:00 Portugália - Magyarországx;

mr.blonde

Mindkét válogatott számára nagy a tét, bár egyértelmű, hogy a portugáloknak van több veszítenivalója. Szerintem felspannolja a mieinket is majd a környezet és szerencsére már nem Egervárival kell kifutnunk egy híres stadion közönsége elé, hogy a játékosaink összetojva a gatyát beleszaladjanak a késbe.

Portugália a legutóbbi selejtezősorozatban nem brillírozott hazai pályán, ha sikerülne túlélnünk az első 20-30 percet kapott gól nélkül, akár görcsössé is válhatna a játékuk. A nyári Eb-n Storck belevitte a csapatot egy adok-kapokba, de szerencse is kellett hozzá, hogy jól jöjjünk ki belőle. Lisszabonban szerintem ez most nem jönne be, ezért sokkal defenzívebb csapatot várok, amely a kevés lehetőségéből próbál majd valamit összehozni. Szerintem találunk egy gólt.

Tipp: Vendégcsapat góljainak a száma 1@ TippmixPro@2.70

Kattints a képre a játékért!

Andersson04

A magyar válogatott védelmét most elég sebezhetőnek érzem, Juhász már visszavonult, Guzmics és Fiola megsérült. Király után még nincs egyértelmű első számú kapusa a válogatottnak, így nincs meg az a kapcsolat, ami a mackónadrágossal megvolt. A portugálok sem kezdték jól a selejtezősorozatot, így most hazai pályán kellő alázattal, de végig magas fordulatszámon játszhatnak válogatottunk ellen.

Ilyen előjelek mellett egy magabiztos portugál győzelem a tippem.

Tipp: Portugália -1 európai hendikep @ TippmixPro@1.75

Steve94

Sajnos ezen a mérkőzésen nem túl jók az esélyeink, a legvalószínűbb kimenetelben azonban nem igazán hagytak értéket a fogadóirodák, 1.25 körüli oddson kínálják Portugália győzelmét így ezt és a hendikepes győzelmüket sem erőltetném. Az én tippem, hogy lőni fogunk egyet a portugáloknak amire kiváló szorzót kínálnak. Az érvek a tipp mellett azok, hogy ezúttal Szalai sem úgy érkezik a válogatottba, hogy csapatában csak a padot koptatta, többször is lehetőséget kapott a közelmúltban és gólokat is szerzett, valamint az Eb-n játszott meccsünkből és abból kiindulva, hogy a letteknek is sikerült gólt szerezniük Portugáliában a legutóbbi válogatott forduló alkalmával a gólszerzésünkre jó esély mutatkozik

Tipp: Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést: Nem@ TippmixPro@2.15

186541