Foci-vb 2018

"Nagyon együtt van most a csapat" - Gyurcsó

A szabadrúgásokat is gyakorolta szerdai edzésén a magyar labdarúgó-válogatott Lisszabonban, a szombati, Portugália elleni világbajnoki selejtező helyszínén.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint az eső miatt nedves talajon lezajlott gyakorláson a válogatott csapatkapitánya, a tavaly nyári Európa-bajnokságon a portugálok ellen két gólt szerzett Dzsudzsák Balázs Gulácsi Péterrel fogadott is abban, hányszor talál be a kapujába. Az eredmény a két játékos titka maradt, de annyi egyértelművé vált, hogy a csapatkapitány még mindig kitűnően lövi a szabadrúgásokat - fogalmaz a honlap.

"Nagyon együtt van most a csapat és szeretnénk bizonyítani, hogy képesek vagyunk újabb meglepetést okozni" - nyilatkozta Gyurcsó Ádám, a lengyel Pogon Szczecin támadója. "A célunk mindig ugyanaz: nyerni! Nem lesz egyszerű dolgunk a portugálok ellen, de ha csapatként küzdünk, mint az elmúlt időszakban oly sokszor, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy jó eredményt érjünk el. Mindenkinek a legjobb tudása szerint kell teljesítenie, mert ez a válogatott, ahol egyetlenegy dolog lehet csak fontos: a csapat sikere".

A válogatott a szerda délelőtti edzésen a szabadrúgások mellett taktikai feladatokat végzett, a délutánt pihenéssel töltötte, míg este közös vacsorán vett részt.

A Portugália-Magyarország világbajnoki selejtezőt szombaton 20.45-kor rendezik.

1x2    
Portugália Döntetlen Magyarország
1.25 5.30 11.00
[2059310] 2017-03-25 20:45:00 Portugália - Magyarországx;
186541