Magyar válogatott

Csank szerint Storck beáldozza a portugál meccset?

Az egykori szövetségi kapitány szerint nincs sok esélyünk Portugáliában, ezért úgy tippel, hogy Bernd Storck a kísérletezésre használja fel a szombati találkozót.

Csank János a Digi Sport Reggeli start szerda reggeli adásában beszélt a magyar válogatott szombati selejtezős mérkőzéséről. A korábbi szövetségi kapitány abban egyetértett Lipcsei Péterrel, hogy szakmai szemmel a magyar nemzeti csapatnak nem sok esélye van a győzelemre Lisszabonban. Az NB I-ben több, mint 500 meccsen edzősködő Csank arra számít, hogy a portugálok hazai közönségük előtt jobban játszanak majd, mint a nyári Eb-n tették.

A magyar csapat kapcsán a volt kapitány kiemelte, hogy elsősorban a védekezés lehet az, amire apellálni lehet, de rámutatott, hogy mivel Bernd Storck helye biztos a válogatott élén, akár kísérletezésre is felhasználható a szombati ütközet. Csank szerint a vb-re nehéz kijutni, és úgy látja, hogy bár nincs kimondva, ezt a selejtezősorozatot feladtuk az Európa-bajnokság kedvéért és Storck már a jövő csapatát építi.

1x2    
Portugália Döntetlen Magyarország
1.25 5.30 11.00
Mit vársz a válogatottól a selejtezőben?x;
186541
[2059310] 2017-03-25 20:45:00 Portugália - Magyarországx;