Premier League

Wengert már év közben kivágja az Arsenal?

Az oddsok alapján az Ágyúsok mestere már David Moyesnál is nagyobb favorit arra, hogy menesszék.

Tovább tart az Arsenal pokoli vesszőfutása, hétvégén az Ágyúsok a nem túl acélos West Bromwichtól szenvedtek kétgólos vereséget. A csapat az utolsó nyolc meccséből ötöt elveszített, csupán a Hull City-Sutton United-Lincoln triót tudták legyőzni, amely nem éppen veretes névsor.

Wengerék szezonja tehát közelít a katasztrófához és mivel jelenleg már hat pont választja el őket a BL-indulást jelentő negyedik helytől, könnyen lehet, hogy az elmúlt évek slágereredménye idén elmarad. De vajon kihúzza Wenger a szezon végéig?

A következő vezetőedző, aki távozik csapatától
Idén nem lesz már ilyen tréner 1.90
Arséne Wenger (Arsenal) 3.00
David Moyes (Sunderland) 3.50
Walter Mazzarri (Watford) 11.00
Marco Silva (Hull City) 15.00
Slaven Bilic (West Ham) 21.00
Paul Clement (Swansea) 26.00
Halványzöld iroda

Az egyre nyilvánvalóbb, hogy a szurkolók többsége nem akarja többet a francia mestert a londoni csapat kispadján látni, két évtizedes siker ide, három bajnoki cím oda. A fogadóirodák szerint pedig egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy már szezon közben felállítják Wengert a székéből, jelenleg ugyanis ő a favorit az edzők között, megelőzve David Moyest.

Pedig a Sunderland mestere sincs irigylésre méltó helyzetbe, a Fekete Macskák 405 perce nem szereztek gólt, hétvégén hazai pályán pedig a Burnley ellen végeztek 0-0-ra, ami bizony az utolsó szög lehet a koporsóba.

Mindazonáltal a gyatra eredmények mellett is nehéz elképzelni, hogy Wenger karrierje az Arsenalnál ilyen dicstelen véget érjen, így mi nagyobb értéket látunk a 3.50-es szorzóban, mint a 3.00-ban.

Az Arsenal legközelebb április 2-án lép pályára, amikor is a Manchester Cityt fogadják hazai pályán. A nemzetközi fogadóirodák szerint már igazi bravúr lenne, ha Özilék beférnének az első négybe, erre jelenleg 4-szeres oddson fogadhatunk.

209498