Angol foci

Óriási veszteség érte a londoni sztárcsapatot

  • ivan

Bár a Tottenham vasárnap 6-0-s győzelmet aratott a Millwall ellen az FA Kupában, könnyen lehet, hogy többet vesztett, mint nyert ezen a találkozón.

Keserédes lehetett vasárnap délután a Spurs menedzserének, Mauricio Pochettinónak öröme, hiszen bár csapata remek győzelmet aratva bejutott az FA Kupa legjobb négy csapata közé, a gárda házi gólkirálya kidőlt a sorból.

Az angol válogatott Harry Kane szűk 10 percet tudott a pályán tölteni a Millwall ellen, majd sérülése miatt le kellett őt cserélni. "Kifordult a bokája. Most várunk, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Ugyanarról a bokájáról van, ami a Sunderland ellen sérült meg" - mondta a meccset követően Pochettino, utalva rá, hogy Kane közel három hónapot már kihagyott a szezon elején bokasérülés miatt.

Bár az argentin tréner csak annyit közölt, hogy a Southampton elleni meccset biztosan kihagyja a támadó, ha komoly a baj, akár az is előfordulhat, hogy a szezonban többet már nem lép pályára.

 

A londoniak idáig kiváló idényt produkálnak, hiszen a Premier League-ben a második helyen állnak a Chelsea mögött, míg az FA Kupában az elődöntőre készülhetnek. A 23 éves Kane a gárda legeredményesebb játékosa, a bajnokságban 22 meccsen 19 gólt szerzett, de az FA Kupában (3) és a Bajnokok Ligájában (2) is eredményes tudott lenni.

Kane számára véget ért a szezon?

Amennyiben a Tottenham házi gólkirálya valóban hosszabb időre kidől a sorból, úgy még nagyobb szerep hárulhat a szezon egyik felfedezettjére, Dele Allira, valamint Christian Eriksenre és Son Heung-minre. Pochettinónak azért nem kell ebben az esetben sem a a kardjába dőlnie sem, hiszen a fenti három játékos vasárnap összesen 5 góllal segítette a Tottenhamet.

[2252469] 2017-03-19 15:15:00 Tottenham Hotspur - Southamptonx;
209498