Tipp

Nem hiszed el, kivel lövetünk gólt!

Alábbi tippem, habár humoros elemeket is tartalmazhat, nem a hétfő reggeli kávéhiány eredménye!

Gyere fiam, 9.50-ért még rád is megéri tippelni

Bejön az ember hétfő reggel a munkába félig kómásan és arra eszmél, hogy nem működik a kávégép. A felelősök felkutatása helyett valami zsíros kis oddson törve a fejemet, szembejön a felismerés: hohó, ma bizony Chelsea-Manchester United derbi, ami elegendő témát szolgáltat, így láblógatás helyett egy kis gólszerzős fogadás után nézek. És mit ad Isten, az elromlott kávégépet és a Garfield által egyértelműen joggal gyűlölt hétfőt egy olyan ember mentheti meg, akitől nem is vártuk. Superman, Marouane Fellaini a neved!

Fontos tény: Fellaini ugyanolyan magas, mint jelen sorok írója! Mi ez, ha nem jel?

Történt ugyanis, hogy mint arról korábban is beszámoltunk, a derék José fiú tartalékos csapattal kelt útnak Londonba, a könyökkirály Ibra mellett Rooney frizuráját sem csodálhatjuk meg a Stamford Bridge-en, miként Rashford és Martial parádés játékától is el kell tekintsünk. No, de ki is fog akkor csatárt játszani a Unitednél hétfő este? Dwight Yorke, Andy Cole, Teddy Sheringham, Michael Owen, egy tigris, a kabalaállat, a szertáros - cikáznak a gondolatok kopaszodó búrámban, míg végül megállnak agytekervényeim Szalai Ádám legjobb barátjánál, az Ardennek (haj)koronázott királyánál, Fellaininél.

Az angol lapok szerint ugyanis nincs sok lehetősége a Special One-nak, Fellaini, Mkhitaryan avagy Ashley Young rémisztgetheti majd Courtois-t és kitől is rettenne meg a Chelsea portása, ha nem éppen honfitársától?

Állítólag ha Fellaini ma gólt szerez, Messi is ilyen hajat növeszt magának!

Minden viccet félretéve, a halványzöld iroda által kínált 9.50-es szorzó nem csak azért value, mert a legtöbb forrás szerint Fellaini mindenképpen kezdeni fog hétfő este, de amennyiben mégsem vezényelné ki a pályára a hórihorgas játékost Mourinho, a feltett tétünk visszajárna. Fellaini számára egyébként nem ismeretlen terep a csatárposzt, többször is játszott már Moúnál csereként beállva támadót, így otthonosan mozoghat majd a kapu előtt is a balga belga.

Az odds tehát igencsak izgalmas, némi apróval nem árt megpróbálni a lehetetlent. Ha mi vagyunk olyan őrültek, hogy a Stamford Bridge-en éppen vele próbálunk majd gólt lövetni, akkor talán a sors is lesz olyan mókás kedvében, hogy véletlenül eltalálja őt egy labda, ami a gólvonalon túlra pattan.

hatharom.com
Maroune Fellaini gólt szerez
Odds: 9.50