Foci

Óriásit hibázott a Barca, 23-as szorzójú kimenetel az NB II-ben

Meglepetésre kikapott a Barcelona a Riazorban, az Inter hetet vágott az Atalantának, a Liverpool és a Tottenham is behúzta a maga meccsét.

Serie A

Potyogtak a gólok az olasz bajnokság vasárnap délutáni mérkőzésein, a nagycsapatok közül az Inter, a Napoli és a Fiorentina is nyerni tudott. A milánói fekete-kékek az Atalantát fogadták és Mauri Icardi mesterhármasának köszönhetően már a 26. percre eldöntötték a mérkőzést. Az Inter végül meg sem állt hét gólig, Ever Banega szintén triplázni tudott, de szerencsére a bergamóiak is betaláltak egyszer, így jött a meccs előtt ajánlott tippünk is.

A Chievo nem kegyelmezett a mélyrepülésben lévő Empolinak, a veronai gárda 4-0-s győzelme kiváló oddson volt fogadható a kezdő sípszót megelőzően. Nem rázta meg a BL-kiesés a Napolit, legalábbis a 3-0-s győzelme a Crotone ellen erre enged sejtetni. A délieknél Insigne duplázott, a nápolyiak így tartják a lépést a Palermóban vendégeskedő Romával.

Hét forduló után ismét nyerni tudott a Bologna, amely a Sassoulo otthonából vitte el a három pontot. Nagy Ádám ezúttal nem jutott szóhoz, végig a kispadról figyelte az eseményeket. Reméljük Donadoni mester nem ismeri a "győztes csapaton ne változtass" mondást...

2017-03-12;55

La Liga

A vasárnapi nap legnagyobb szenzációját okozta a Barcelona, amely meglepetésre kikapott La Corunában a Deportól. Ahogy azt a meccs előtt is írtuk, a katalánok Neymar és Rafinha nélkül álltak ki a Riazorban, ám arra kevesen számítottak, hogy pont nélkül távoznak. Luis Enrique együttesén látszott a fáradtság, amit a hétközi BL-meccs okozott, a váratlan zakóval viszont nagy lehetőséget dobott a Real Madrid elé, amely majd a nap zárómeccsen fogadja a Betist.

A déli meccsen a Bilbao 2-0-ra megnyerte a baszk rangadót az Anoetában, a meccsre ajánlott under tippünk így beesett, 1.70-es szorzóért.

2017-03-12;87
211384

Premier League & FA Kupa

Hiába volt 18 mérkőzés óta veretlen a Millwall, a harmadosztályú gárda nem tudott komolyabb ellenállást kifejteni a Tottenham elleni FA Kupa negyeddöntőben. A Spurs nem vacakolt sokat, a szünetre már kétgólos előnyt épített fel, amelyet a folytatásban még megtoldott további négy góllal, így végül 6-0-val abszolválta ezt a kört.

Sokkal jobban megszenvedett a Liverpool, amely a Premier League 28. fordulójában fogadta a Burnleyt. A vendégek alaposan ráijesztettek a Vörösökre, hiszen a 7. minutumban megkaparintották a vezetést, ám Jürgen Klopp fiai a lehető legjobbkor, még az első félidő vége előtt egalizáltak.  A fordulás után is lendületben maradt a Liverpool és Emre Can 61. percben esett góljával megszerezte a három pontot. A Liverpool így továbbra is negyedik a tabellán, öt pont előnnyel vezet a két mérkőzéssel kevesebbet játszó Arsenal előtt, nem mellesleg ezzel behozták angol focis kombinkat is, amely 4.61-es szorzóval került feladásra.

2017-03-12;132
2017-03-12;47

NB II

A Merkantil Bank Ligában valamennyi élcsapat nyerni tudott. A kora délutáni programban a Soroksár 1-0-s győzelmet aratott a SZEOL vendégeként, míg a Kisvárda első idei győzelmét aratta a Kozármisleny ellen. Ismét begyűjtötte a három pontot a Vác, amely a Ceglédet múlta felül hazai pályán, és sorozatban második meccsét nyerte meg 1-0-ra a Nyíregyháza is, amely Siófokon vendégeskedett. A Puskás Akadémia csak a hajrában tudta dűlőre vinni a dolgot Sopronban, Pintér Attila együttese a Márkvárt (82.) és Szakály (93.) góljaival gyűrte le a vasutasokat.

Megszerezte a három pontot a Balmazújváros is, amely a Csákvár vendégeként a szünetben még 1-0-s hátrányban volt, miután a hazaiak egy büntetőből megszerezték a vezetést. A fordulás után azonban rákapcsoltak a hajdúságiak és végül 2-1-el behúzták a meccset.

A mérkőzés forgatókönyvére ráérzők nagyot kaszálhattak, hiszen a 'félidő hazai, vége vendég' opció irodától függően 20-23-szoros pénzt fizetett.

Az angol szekcióhoz hasonlóan a magyar terepen is nyertes kombiszelvényt ünnepelhettünk, az NB II hétvégi fordulójára egy 2.68-as szorzót állítottunk össze, amely nyertesnek bizonyult.

2017-03-12;9117
211147

Bundesliga

Németországban két mérkőzés maradt vasárnapra. A Schalke már az első 45 perc után hátradőlhetett, hiszen a gelsenkircheniek 3-0-ra vezettek már az Augsburg ellen, és ezt az fórt a lefújás pillanatáig meg is őrizték.

A második találkozón két nagy múltú, ám szerényebb jelenű csapat csapott össze Hamburgban. Bár a Mönchengladbach korán megszerezte a vezetést, végül még is pont nélkül távozott. A HSV a három pont ellenére még mindig osztályozós helyen, igaz, már csak rosszabb gólkülönbsége miatt van a veszély zónában.

2017-03-12;54
210225