Spanyol foci

Mire megy a PSG-meccs hőse nélkül a Barca?

Pár nappal a PSG elleni történelmi fordítás után máris itt az újabb erőpróba a Barca számára: a katalánok a kiesés elöl menekülő Deportivo otthonába látogatnak.

Ha egy ilyen győzelem nem ad lökést egy csapatnak akkor semmi, mondhatnánk, ugyanakkor nagy kérdés, hogy mentálisan és fizikálisan mennyit vett ki a Barcelona játékosaiból a PSG elleni BL-nyolcaddöntő. Mindenesetre a katalánok előtt nagy esély adódott, hiszen egy győzelemmel nyomást helyezhetnek a Real Madridra, amely majd vasárnap este a Betis ellen lép pályára. A bukmékerek mindenesetre nem gondolták túl az oddsokat, a Barca sikere 100 forintra mindössze 20-at fizet, míg a Depor sikere 12-szeres szorzóval kecsegtet.

1x2    
Deportivo Döntetlen Barcelona
12.00 6.00 1.20

"Bízom a játékosaim tapasztalatában, és abban, hogy megértik mekkora a tét. Veszélyes ellenfél vár ránk, változtattak az eddigieken, az elmúlt 3 meccsen pedig 5 pontot sikerült szerezniük. Aggódhatunk amiatt, hogy a csapatuk most igazán egység lett" - mondta Luis Enrique, aki a vasárnapi meccsen Neymarra és Rafinhára nem számíthat, de Aleix Vidal és Mathieu sem lesz benne a meccskeretben.

A Depor a Leganes elleni 0-4 után edzőt váltott és immáron Pepe Mel dirigálja a kék-fehéreket. A gárda meg is kezdte a felzárkózást és már el is mozdult a kiesőzónából, ezzel együtt továbbra is az életéért harcol. Pepe Mel kezei alatt a Depor megszilárdította védekezését, így a Barca ellen is egy defenzív felfogású hazai csapatra lehet számítani.

[2300772] 2017-03-12 16:15:00 Deportivo La Coruna - Barcelonax;5

Bár a Riazorban a Barcelona legutóbbi hat mérkőzését simán megnyerte, a vasárnapi ütközet nem biztos, hogy sétagalopp lesz.

A vendég győzelemre nagy esélyt látunk, de ezen az oddson nem sok érték van benne, így meccs előtt nem is nagyon találtunk jó lehetőségeket, érdemes lehet inkább élőben nyomon követni a bukik ajánlatait.

[2300772] 2017-03-12 16:15:00 Deportivo La Coruna - Barcelonax;
211384