Sportfogadás

Furcsa vita a bukméker és a fogadó között a Barca-meccs kapcsán

A történet végül happy enddel végződött, a fogadóiroda kifizette a nyereményt a szerencsés fogadónak.

Sok más egyéb mellett sportfogadási szempontból sem volt éppen akármi a Barcelona-PSG párharc visszavágója, amelyet Sergi Roberto a 95. percben döntött el. Sergi gólja nem csak a katalánoknak okozott földöntúli örömöt, de egy fogadó is alighanem élete fogadását húzta be a kései találatnak köszönhetően. Ám a bukméker máshogy vélte.

Így ünnepeltek a barcások a mérkőzést követően

Történt ugyanis, hogy egy bátor fogadó, 126-szoros oddsért egy speciális fogadást kötött, nevezetesen, hogy a Barcelona továbbjut, Lionel Messi gólt szerez tizenegyesből, valamint Edinson Cavani kapufát talál a mérkőzésen. Az utóbbi két esemény viszonylag hamar bekövetkezett, így alighanem kevés ember szurkolt jobban minden idők legnagyobb fordításának, mint David Reid. Ám a giganyeremény helyett egy üzenet fogadta Reidet a mérkőzést követően, hogy nem nyert.

A fogadóiroda ugyanis arra hivatkozott, hogy a szabályzatukban szerepel, hogy csak az minősül kapufának, ha a labda utána játékban marad, ám Cavani lövésénél a játékszer elhagyta a pályát.

Az internet népe természetesen nekiesett a fogadóirodának az égbekiáltó, ám a szabályok szerint mégis jogos érvelés kapcsán, mire a buki "nemes gesztust gyakorolva" mégis úgy döntött, jár a pénz a szerencsés fogadónak.

A végeredmény tehát happy end lett, Dávid győzött Góliát ellen, emberünk pedig alighanem ugyanolyan másnapos lehet most, mint a Barcelona csillagai.

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?
   
Barcelona 3.75
Bayern München 4.05
Real Madrid 5.50
Juventus 8.75
Atlético Madrid 10.50
Borussia Dortmund 11.00