Bajnokok Ligája

Durva, mennyit fizetett a vége előtt 10 perccel a Barca továbbjutása!

Csodával határos módon a Barcelona bejutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a PSG ellen, annak ellenére, hogy az odavágón 4-0-s vereséget szenvedett el Franciaországban. Hogy a katalánok mekkora tettet hajtottak végre, arról a szorzók mindent elmondanak.

Bármennyire is lehetetlen helyzetben volt a Barcelona, bizony sok fogadóirodánál szívják a fogukat, hiszen a katalán sztárcsapat elképesztő népszerűsége miatt rengeteg fogadás érkezett be a továbbjutásukra. Különösen élőben, a mérkőzés alatt érkeztek be merészebbnél merészebb tippek.

A kezdőrúgás előtt Lionel Messiék továbbjutására irodától függően 8-10-szeres szorzón lehetett fogadni, de a szerdai meccs lefújása előtt 10 perccel - vagyis 3-1-es barcelonai vezetésénél - 101-szeres oddsa volt a katalán továbbjutásnak.

Aztán jött Neymar, majd Sergi Roberto, és a Barcelona a sporttörténelem egyik legnagyobb fordításával bejutott a negyeddöntőbe.

Csütörtök reggel az egyik legnépszerűbb angol fogadóiroda arról számolt be, hogy nyolc számjegyű összeget volt kénytelen kifizetni a Barcelona sikere miatt, ami közlése szerint a legrosszabb eredmény volt a szezonban, sőt, talán soha nem zártak ilyen rossz napot.

Szerkesztőségünkben illetve a kollégák ismeretségi körében is akadtak szép fogások, az alábbi szelvény 2-0-s hazai 3-1-es hazai vezetésnél lett leadva, amikor is 23-szoros szorzót ért a katalán továbbjutás.

Egy másik ismerősünk ennél valamivel kisebb oddsot (5.75) fogott meg 1-0-s barcelonai előnynél, ami szintén a továbbjutásra vonatkozott.

Ha Neked is van a tarsolyodban sikeres fogadás a szerdai mérkőzésről, szívesen látjuk, a szelvényeket a TipPicsbe könnyedén fel tudod tölteni!

[2422872] 2017-03-08 20:45:00 Barcelona - Paris Saint Germainx;