Bulvár

Babonából rúgnak be a meccsek előtt

A román Steaua Bukarest vezetőedzője és sportigazgatója különös szeánszot gyakorol a csapat eredményessége érdekében.

A babona, mint olyan, rendszeres szereplője a futballpályáknak: vannak futballisták, akik minden pályára lépés előtt keresztet vetnek és imát mormolnak, és akadnak olyanok, akik ugyanabban a mackónadrágban védenek. A most napvilágot látott hírek szerint pedig vannak olyanok is, akik piálásban hisznek.

Laurentiu Reghecampf részegen jár meccsre?

Állítólag a román rekordbajnok Steaua Bukarest trénere, Laurentiu Reghecampf és a klub sportigazgatója egy üveg vodka elfogyasztásában reménykedik minden meccs előtt. Ezt a korábbi szövetségi kapitány, Victor Piturca tárta a nyilvánosság elé, azonban az igazsághoz hozzátartozik, hogy a két szakember közel sincs jó viszonyban egymással.

A bukaresti duó állítólag a Zürich elleni Európa Liga-találkozó előtt próbálta ki először a szertartást, amely után a gárda számára elfogadható eredmény született, így folytatták tevékenységüket és minden mérkőzés előtt bevodkáznak.

Steaua Bucuresti#rou-steaua_bucuresti#5

Az italozgatás helyett azonban lassan új babona után nézhetnek, hiszen a Steaua pocsékul teljesít 2017-ben, idei 6 tétmérkőzése közül csupán egyet tudott megnyerni, a bajnokságban ennek ellenére még mindig a második helyen áll. A Steaua tulajdonosa röviden csak annyit fűzött hozzá a sztorihoz: "Furcsa dolgok történnek kettejükkel...".

211332