Spanyol foci

Szeretsz a spanyol gólokra fogadni? Segítünk!

  • MVB80

A Real Madrid és a Sporting Gijón hazai meccsein születik a legtöbb gól a Primera Divisiónban.

Azt szokták mondani, hogy a statisztikák önmagukban még sosem nyertek meccset, viszont a sportfogadók számára igenis fontos mutató, hogy egy csapat mennyire gólerős hazai pályán, vagy éppen érdemes-e bízni abban, hogy idegenben is képes vitézkedni.

A Marca hetekkel ezelőtt közzétett cikke adta az ötletet, hogy megnézzük, melyik stadionokban várható gólzápor az idény eddigi meccsei alapján. Az élen a Real Madrid áll, amely 13 meccset játszott a Bernabéuban, és ezeken összesen 47 gól született, ami 3,61-es átlag.

A három leggólszegényebb meccs a Villarreal (1-1), az Eibar (1-1), valamint az Espanyol elleni (2-0) volt, a két döntetlen egy olyan időszakban született, mikor Zidane csapata négy találkozón keresztül nyeretlen volt, az Espanyol elleni félgőzzel elért sikert pedig a Napoli elleni BL-nyolcaddöntő után produkálták Cristiano Ronaldóék.

A Real Gijón elleni meccsén csak három gól született

A legtöbb gól az Osasuna elleni találkozón esett, amikor 5-2-re nyert a Real, de a szerdán játszott, Las Palmas elleni 3-3 alkalmával sem unatkoztak a nézők.

Csak eggyel marad el a Realtól a Sporting Gijón, amely az utolsó előtti helyen áll, de a hazai meccsein szépen potyognak a gólok. A Gijón a 12 hazai meccséből csak a Barca ellenin nem szerzett gólt, de így is az volt a második legtöbb gólos meccs, mivel a katalánok ötig meg sem álltak.

A legtöbbször az Alavés elleni találkozón mehettek középkezdéshez a csapatok, akkor 4-2 lett a vége a vendégeknek.

A Gijón hazai meccsein a két 1-1 volt a legínségesebb eredmény, de a csapatnál valószínűleg egy kínkeservesen összehozott 1-0-nak is örülnének, mert december negyedike óta nem sikerült nyerniük hazai pályán.

A dobogóra még a Barcelona és az Osasuna fér fel, mindkét csapat stadionjában 43 gólt láthattak a nézők a mostani bajnokságban. A gólokon leginkább az Eibar és a Villarreal szokott spórolni odahaza, e két csapat hazai találkozóin egyaránt 25 gól esett, pedig az Eibarnak volt egy öt-, és két négygólos meccse is, a Villarrealnak pedig egy 5-0-ja a Celta Vigo és egy 2-3-a a Real ellen.

A hétvégi fordulóban az Eibar és a Villarreal is otthon játszik, előbbi a Reallal, utóbbi az Espanyollal, míg a Gijón a Deport látja vendégül. Kíváncsian várjuk, folytatódnak-e a tendenciák.

[2300769] 2017-03-04 16:15:00 Eibar - Real Madridx;
2017-03-03;87
2017-03-04;87
2017-03-05;87
2017-03-06;87