Magyar foci

Gyilkos hét vár a Honvédra

  • ivan

Vízválasztó napok elé néznek Marco Rossiék: négy nap alatt farkasszemet néznek a Fradival és a Vidivel.

Nagy szezont fut a Budapest Honvéd, amely 21 forduló elteltével 2 pont előnnyel vezeti az OTP Bank Liga tabelláját és még érdekelt a Magyar Kupa legjobb 16 csapata között is. A kispestiek számára rendkívül fontos hét következik, hiszen szerdán az MK-visszavágón a Fradit fogadják, majd szombaton a bajnoki cím első számú várományosához, a Videotonhoz látogatnak.

Rossi csapatára fontos meccsek várnak / honvedfc.hu

A Ferencváros elleni kupameccs előtt Eppel Mártonék kiváló hazai mérlegükben bízhatnak, hiszen a 2016/17-es idényben mindössze két vereséget szenvedtek el pályaválasztóként - igaz, abból az egyik éppen a Fradi elleni júliusi bajnoki volt. A bukmékerek szerint a szerda esti rangadón egyenlőek az esélyek, hiszen mindkét gárda győzelme azonos pénzt fizetnek, ám a továbbjutást illetően már igen nagy Fradi-fölény mutatkozik (1.35-2.95), köszönhetően az első meccsen kiharcolt 2-1-es előnynek.

1x2    
Honvéd Döntetlen Ferencváros
2.65 3.10 2.65

Bárhogyan is alakuljon a zöld-fehérek elleni találkozó, sok ideje nem lesz a Honvéd focistáinak lamentálni a történéseken, hiszen négy nappal később egy legalább olyan fontos mérkőzés vár a csapatra. A piros-feketék Felcsútra utaznak majd, ahol a Videoton vendégei lesznek.

Annak a mérkőzésnek a bajnokság szempontjából rendkívül nagy a tétje, hiszen a Honvéd egy sikerrel ténylegesen bejelentkezne a bajnoki címért, míg egy vereség esetén a Vidi átvehetné a vezetést a tabellán, amelyet sokak szerint a szezon végéig már nem is engedne ki a kezéből.

1x2    
Videoton Döntetlen Honvéd
1.80 3.40 4.30

Kispesten talán a legelvakultabb drukkerek sem számítottak rá, hogy ilyen jól szerepel majd a csapat, de hogy nem kifutott eredményről vagy szerencséről van szó, azt ezen a héten bizonyíthatják be igazán Marco Rossi fiai. 

Honvéd#hun-budapest_honved#5