Premier League

Mire megy a gödörben lévő Tottenham a Stoke-kal?

A londoniak kiestek az EL-ből, rangadót buktak a PL-ben, most pedig az egyre feljebb kapaszkodó Stoke-ot fogadják.

A Tottenham gödörben van.

Habár a Tottenham a legutóbbi két alkalommal egyaránt 4-0-ra győzte le idegenben a Stoke City együttesét, a londoni alakulatra kőkemény menet vár vasárnap, még úgy is, hogy ezúttal a Spurs lesz a pályaválasztó.

A hazai alakulat ugyanis gödörben van, az elmúlt két hét leforgása alatt rangadót bukott a Liverpoollal szemben a Premier League-ben, így visszacsúszott a harmadik helyre a tabellán, ráadásul Mauricio Pochettinóék kiestek az Európa Ligából. Pedig közel sem kapott verhetetlen együttestét a második számú nemzetközi kupasorozatban a Tottenham, hiszen a Gent ellen kellett volna kivívnia a továbbjutást a kék-fehéreknek. Azonban Harry Kane-ék Belgiumban kikaptak, míg hazai pályán mindössze döntetlenre voltak jók csütörtökön. Az előbb említett három találkozó mellett még az FA Kupában is pályára léptek a fővárosiak, ott viszont sikerült nyerniük, igaz, a másodosztályú Fulham csapatát fektették két vállra.

Ezzel szemben a Stoke két hete nem játszott tétmérkőzést, gőzerővel készül a vasárnapi derbire. A játékosok önbizalma pedig ismét helyrebillent, hiszen a Fazekasok legutóbb nyerni tudtak a Crystal Palace ellen. Mark Hugheséknak egyébként jól jött ez a kis szünet, hiszen több sérült játékos is felépült, s lassan már minden játékosára számíthat a szakvezető.

A Tottenhamnél is hasonló a helyzet, de a hazaiak lényegesen fáradtabbak, s a mutatott formával, illetve a fejekben is bajok vannak - lásd Dele Alli buta kiállítása vagy Harry Kane öngólja a csütörtöki Európa Liga meccsen -. Ha pedig mindehhez hozzávesszük azt, hogy a Spurs a legutóbbi két hazai meccsét nem tudta megnyerni a Stoke ellen, sőt a City a megszerezhető hat pontból négyet is begyűjtött a White Hart Lane-en, akkor bizony kijelenthető, hogy könnyen meleg lehet a pite a londoni csapatnak vasárnap. Olyannyira, hogy ha nyerni is tud a Tottenham, azt szerintünk maximum egy góllal teszi, vagyis a Stoke +2 európai hendikepes fogadásban látunk fantáziát, amire a     1.65-szörös szorzót kínál.

hatharom.com
Stoke +2 (európai hendikep)
@1.65
2017-02-26;47
209498