Nemzetközi foci

Egyre nagyobb vicc vagy, modern futball!

  • varin

Kit érdekel az eredmény, ha jönnek az eurómilliók azért, mert valaki kislányként vonul be egy mérkőzésre?

Emlékszik még valaki azokra az időkre, amikor a futballt gólra, nem pedig eurómilliókra játszották? Mert nekünk 30-40 éves fejjel komoly fejtörést okozna visszaemlékezni ezekre a napokra... Ezúttal a modern foci egyik legutáltabb klubja, a Manchester City maxolta ki a gusztustalansági faktort.

Történt ugyanis, hogy a Monaco elleni BL-találkozót megelőzően játékosok egy KIFUTÓN sétáltak be az Etihad Staidonba, villódzó fények és izgatott szurkolók között - spoiler: nem utóbbival van a probléma!

Az internet népe természetesen rendesen odamondott a dúsgazdag klubnak, össze-vissza szidva a vezetőséget, hogy egy nevetséges marketingcég lettek, nem pedig futballcsapat. "Talán inkább a mérkőzésre kellene koncentrálni, nem pedig parádézni előtte" - írta egy kritikus. Persze ennek is van jó oldala, ha egyszer mondjuk Kun Agüero visszavonul és a Big Brother felé veszi az irányt, már fogja tudni, hogy kell viselkedni a vörös szőnyegen.

Persze ez még így is egy kategóriával kevésbé szánalmas, mint amelyet a Benfica csinált december közepén.

A Sporting elleni gigarangadón ugyanis a játékosok a melegítés után egy repülőtéri becsekkoló pult mellett futottak el, két kiöltözött hölgy társaságában.

Mindezt egy óriási rangadón, ahol a Benfica-fanatikusok csodálatos koreográfiával készültek és biztatták végig a csapatot.

Öröm az ürömben, hogy legalább mind a Benfica, mind pedig a City megnyerte a találkozóját, tehát a "marketingsokk" nem szegte kedvét a játékosoknak.

Mindenesetre az irány borzalmasan rossz és kiábrándító.