Real Madrid

Ha Zidane rotál, nekünk akkor is jól megy - James

A francia mester mostanság sokat keveri a Real Madrid kártyáit, ám ez látszólag nem megy az eredmény rovására.

Meggyőző fölénnyel vezeti a La Ligát a Real Madrid, a Blancóknak ráadásul a Bajnokok Ligájában sem okozott különösebb gondot a Napoli legyőzése. Zinedine Zidane fiai szerda este Valenciába látogatnak, és könnyen lehet, hogy a feszített tempó okán a rotálás mellett dönt majd a francia mester, ám James Rodríguez szerint a gárda olyan erős, hogy ezt sem érzik meg különösebben.

A Napoli és az Espanyol elleni kezdőcsapat között hét különbség is volt, csupán Carvajal, Varane, Kroos és Ronaldo kezdett mindkét találkozón.

A fővárosiaknak szükségük is van a cserékre, hiszen a következő 14 napban ötször is pályára lépnek, márpedig egyik találkozójuk sem ígérkezik sétagaloppnak.

"Szinte mindegy, hány játékost cserél le a mester, mindannyian jó formában vagyunk és ez azért lehet, mert kiváló futballistái vannak a klubnak. Mindenki láthatja a játékosok teljesítményén, hogy a jó forma adott.

De a sikerekhez kell is a jó teljesítmény és az elszántság, ezek pedig kiemelkedően fontosak a mostanihoz hasonló feszített tempó közepette.

Valenciába is a három pont megszerzéséért utazunk és lehetőség szerint minél hamarabb szeretnénk eldönteni a mérkőzést" - nyilatkozta James Rodríguez.

Zidane fiai előtt valóban nehéz mérkőzések állnak, hiszen négyszer is idegenben játszanak (Valencia, Villarreal, Eibar, Napoli), míg a Las Palmas bármikor képes meglepetésre a La Ligában, így a Kanári-szigeteki gárda ellen a Stantiago Bernabéúban is figyelni kell.

Persze azon sem csodálkozhatunk, ha a kolumbiai klasszis csak a saját játékperceit szeretné bővíteni, hiszen a 16/17-es szezonban eddig 20 meccsen mindössze 1091 perc jutott neki, amiből a bajnokság és a BL csupán 766-ot tesz ki.

Az előrejelzések alapján a Real Madrid szerda este a Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - James, Benzema, Ronaldo tizenegyet választja majd, így vélhetően Zizou vélhetően nem kezdőként számít a góllal visszatérő Gareth Bale-lel.

A Blancók az elmúlt hét valenciai bajnokijukból ötöt is megnyertek, így talán nem csoda, hogy a "V" ezúttal csak 1.50-szeres pénzt fizet.

[2300665] 2017-02-22 18:45:00 Valencia - Real Madridx;