Nemzetközi foci

Londonból igazol edzőt a Barcelona?

Pep Guardiola és Ronald Koeman is esélyes Luis Enrique edzői székére, ám a favorit Ernesto Valverde.

A PSG ellen elszenvedett megalázó, négygólos vereséget követően felerősödtek azon hangok, mely szerint Luis Enriquének távoznia kell Barcelonából. A fogadóirodák már ki is nézték a potenciális utódokat, amelyek sorában erőteljesen csökken a Tottenham mesterének, Mauricio Pochettinónak a szorzója.

Ami a favoritot illeti, Ernesto Valverde tűnik egyelőre befutónak, aki az Athletic Bilbaónál játékosként és edzőként is nagy dolgokat ért el, de Katalóniában is jól ismerhetik őt, hiszen KEK-győztes is volt a Barcával.

Előttem az elődöm és az utódom?

Második helyen Ronald Koemant találjuk, akinek szintén nem kell bemutatni a Camp Noú gyepét, ám vezetőedzőként még nem dolgozott a Barcelona csapatával.

Érdekes módon Josep Guardiola is komoly kandidált, amely abból a szempontból teljesen logikus lépés is lehetne, hogy a katalán mester szénája egyelőre nem áll igazán jól Manchesterben, habár a City talán éppen mostanság kap erőre. Azonban ha ismét bekövetkezik egy gyengébb időszak, könnyen lehet, hogy Txiki Begiristain nem lesz tekintettel barátjára és a City megválik Peptől.

A fogadók kedvenc opciója azonban még ennél is pikánsabb lenne, hiszen a korábban az Espanyolt trenírozó Mauricio Pochettinóra is lehet fogadni, akivel jelenleg a Tottenhamnél nagyon elégedettek, ráadásul a játékosok is nagyon szeretik őt.

Ki lesz a Barcelona következő edzője?
Ernesto Valverde 5.50
Ronald Koeman 5.50
Josep Guardiola 8.00
Mauricio Pochettino 8.50

 A Barcelona hétvégén a Leganest fogadja hazai pályán. Messiék sikerére csupán 1.08-as szorzót fizet a    .