Sportfogadás

Íme, idei első EL-kombink!

Csütörtökön folytatódik az Európa Liga, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították idei első szelvényüket az Európa Ligára, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Olimpiakosz-Osmanlispor
Tipp: Olimpiakosz
Odds:
1.60 @ Tippmixpro

Görög-török párharcra kerül sor az Európa Liga playoff első körében. Az efféle párosítások általában mindig kiélezettek, s érzelmektől sem mentesek. Azonban ezúttal úgy véljük, hogy csak a különbség lehet a kérdés, ugyanis az Olimpiakosz lényegesen nagyobb játékerőt képvisel, mint az Osmanlispor. A görögök erősödtek a téli szezonban, és kiváló formában vannak, utolsó négy tétmérkőzésükön például gólt sem kaptak, bajnokságukat gyakorlatilag megnyerték. Ezzel szemben az Osmanlispor az utolsó hét meccséből csak egyet nyert meg, azt is egy alacsonyabb osztályú török csapat ellen a nemzeti kupában hazai pályán. Mindezek után pedig meglepő lenne, ha a jóval többet megélt, saját közönsége előtt játszó görög együttes nem kerülne előnybe az odavágót követően.

[2422916] 2017-02-16 19:00:00 Olimpiakosz - Ankarasporx;

Hapoel Beer Sheva-Besiktas
Tipp: Kevesebb, mint 2,5 gól
Odds:
 1.65 @ Tippmixpro

Alighanem unalmas mérkőzést játszik majd egymással a Hapoel és a Besiktas. Korhut Mihályék ugyanis hazai pályán a biztonságosnál is biztonságosabb játékra törekedtek eddig az Európa Ligában - az Inter elleni roppant érdekes mérkőzést leszámítva az izraeliek hazai meccsei összesen egy gólt hoztak -, most pedig nem hibázhatnak, hiszen az a kiesésüket eredményezheti a későbbiekben. A Besiktas a BL-ből bukott át az EL-be, ahol szeretnének maradandót alkotni, de a csapat formája enyhén szólva sem jó, a fekete-fehérek az utolsó két meccsüket elveszítették. Összességében nem várhatunk egy magas színvonalú találkozót, így pedig jó választásnak tűnik kevés gólra fogadni a felek odavágóján.

[2422911] 2017-02-16 21:05:00 Hapoel Beer Sheva - Besiktasx;

Legia Varsó-Ajax
Tipp: Ajax
Odds: 
2.25 @ Tippmixpro

Amíg az Ajax szempontjából kiváló, addig a Legia Varsó szempontjából az egyik legrosszabb időpontban kerül sor erre a mérkőzésre. A lengyelek ugyanis közel két hónap után játszottak ismét tétmérkőzést szombaton, amelyet ugyan megnyertek, de a mutatott játék igen csak akadozott, és az erőnléttel sincs minden rendben. Ezzel szemben az Ajax egyre jobb formában van, idei öt tét meccsét zsinórban megnyerte, méghozzá úgy, hogy ezen találkozókon mindössze egy (!) gólt kapott. A felek legutóbb két éve mérték össze tudásukat az Európa Liga ugyanezen szakaszában, akkor az amszterdami gárda oda-vissza - Varsóban 3-0-ra - le tudta győzni a Legiát. Ezúttal is a vendégek az esélyesebbek, ilyen oddson érdemes megfogadni az Ajax győzelmét.

[2422913] 2017-02-16 21:05:00 Legia - Ajaxx;
hatharom.com
Olimpiakosz-Osmanlispor Olimpiakosz
Hapoel Beer Sheva-Besiktas Kevesebb, mint 2,5 gól
Legia Varsó-Ajax Ajax
@5.94