Európa Liga

Francia csapatot fogad a MU, rangadót játszik a Roma

Korhut Mihály csapata, az izraeli Hapoel Beer-Sheva a török Besiktassal mérkőzik a labdarúgó Európa Liga egyenes kieséses szakaszának első körében, a legjobb 32 között.

Közel hatszoros szorzó idei első EL-kombinkban!

Az izraeli bajnokságban éllovas együttes - melyben a magyar játékos négy találkozó óta nem lépett pályára - győzelemmel hangolt a nemzetközi mérkőzésre, mivel szombaton legyőzte a Hapoel Ashkelont. A Besiktas viszont annak ellenére sincs jó formában, hogy vezeti a török első osztályt: másfél hete kiesett a kupából, és hétvégi bajnokiján is vereséget szenvedett.

A legnagyobb nevű, még versenyben lévő csapat, a Manchester United a St. Étienne-t fogadja. A találkozó érdekessége, hogy a világ legdrágább futballistája, az angoloknál játszó Paul Pogba a pályán találkozhat testvérével, a francia együttest erősítő Florentinnel. A védőként szereplő bátynak várhatóan nem lesz egyszerű dolga, mivel a Vörös ördögök utóbbi 22 mérkőzésükből mindössze egyet veszítettek el, és csak egyszer nem szereztek gólt.

Kiegyenlített párharcra a Mönchengladbach-Fiorentina és a Villarreal-AS Roma összecsapáson van kilátás, mindkét meccsen topligás együttesek találkoznak. A visszavágókat jövő szerdán és csütörtökön rendezik.

2017-02-16;73