Bajnokok Ligája

Csakis vicc lehet a Barcelona szorzója!

  • varin

Teljesen komolytalan a Barcelona továbbjutásának szorzója, látva a PSG teljesítményét. Vajon részegek a bukik?

Fotó: The Indian Express

Kedden este akkora csapást mért a PSG együttese a Barcelonára, amelyet talán még a Bayern München sem 2013-ban. A katalánokat szó szerint lefutballozta, megsemmisítette, kivégezte a párizsi csapat, ezzel pedig négygólos előnyhöz jutott a korábban esélytelenebbnek kikiáltott gárda a március 8-ai visszavágó előtt. A fogadóirodák szerint azonban közel sincs annyira lefutva a párharc, mint azt az józan ész gondolná, noha soha nem jött még vissza egyik kupasorozatban sem csapat 4-0-s hátrányból.

Bukmékertől függően ugyanis 11-15-szörös szorzóval lehet tenni Messiék továbbjutását, ráadásul a szorzó csak csökken és csökken, az egyik irodánál például 17-szeres oddson jött ki a katalán csoda, ám hamar levitték egészen 11-re. A PSG negyeddöntőbe jutása 1.03-1.05-szörös pénzzel tehető.

Oddsok a továbbjutásra
Barcelona PSG
11.00 1.05

De nem csak a továbbjutásra adnak viszonylag nagy matematikai esélyt, de a győzelemre is. A barcelonai visszavágón a gránátvörös-kékek szorzója 1.40 és 1.52 között mozog, míg a mindkét csapat szerez gólt, az 1.56-1.62.

Ami a történelmet illeti, a katalánoknak nincs sok okuk a bizakodásra, hiszen

soha egyetlen csapat sem jutott tovább 4-0-ról indulva.

A katalánok legnagyobb fordítása is csak kétgólos deficitből volt, az 1999/2000-es szezonban a Stamford Bridge-en kaptak ki 3-1-re, majd hazai pályán 120 perc alatt nyertek 5-1-re.

Ráadásul nem árt  emlékeznünk rá, hogy a párizsi gárda idén mindössze három tétmeccsen nem talált be, utoljára ilyen "szégyenre" december 3-án, a Montpellier ellen került sor. Márpedig ha Cavaniék a Camp Noúban is beveszik Ter Stegen kapuját, akkor a Barcának már hatot kell lőnie, amely látva a PSG védekezését, tényleg egyenértékű Tom Cruise bármelyik küldetésével.

[2422872] 2017-03-08 20:45:00 Barcelona - Paris Saint Germainx;